Devlet Bahçeli öldü mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stabil yaşam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 299
  • Etiketler Etiketler
    devlet
Yer
Bükreş
Konuşma yaptığını görmedim. Sadece post atılıyor. Sizce öldü mü? En son hastanedeydi.

1742668279020.webp

Açıklanırsa hükumet için iyi şeyler olmayacak diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu bende düşünmedim değil. Kanuni'nin öldükten sonra ordunun morali bozulmasın diye savaş bitene kadar öldüğünün haberi kimseye iletilmemesi gibi bir şey yapılıyor. İktidar destekcilerinin morali bozulmasın diye böyle yapıyor olabilirler. Tabi bunlar şuan da teoriden öte şeyler değiller.

Eskiden bu adamı ve fikirlerini, ideolojilerini seviyordum, ama ak parti ile elbirliği yaptığı günden beri gözümden düştü, ve asıl daha kötü olan “apo mecliste konuşsun” dedikten sonra devlet bahçeli benim gözümde bitmiştir, ölürse gram üzülmem.

Eskiden bu adamı ve fikirlerini, ideolojilerini seviyordum, ama ak parti ile elbirliği yaptığı günden beri gözümden düştü, ve asıl daha kötü olan “apo mecliste konuşsun” dedikten sonra devlet bahçeli benim gözümde bitmiştir, ölürse gram üzülmem.
Hocam bende bu adama şaşırdım hani eskiden bu adam mitinglerde ip fırlatıp ''Apo'yu asın'' diye bas bas bağırıyordu şimdi ise meclise çağırıyor yaşlılığndan mıdır nedir?

Geri
Yukarı Alt