Devlet diş hastaneleri deneyimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiedae3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 340
  • Etiketler Etiketler
    devlet diş
Yillardir ortodontik tedavi görüyorum devlette, gram memnun degilim ya.
Bir kanal tedavisi yaptırdilar 3.5 senedir her disimi fircaladigimds aci çekiyorum o disime bir sey degmesi bile cok aci verici hele soguk su falan degince cehennemden farksiz oluyor.

Ortodontik tedavi kismina hic girmeyecegim girersem destan yazarim çünkü. 4.5 senem boş bir tedaviye gitti mesela yillardir ortodontik sorunlar ile uğraşıyorum.

Bende ona yanıyorum zaten bende YKS öğrencisiyim şurada 40 gün gibi bir şey kaldı 20 günüm çöp oldu yani.
Hocam ben ayt ye yeni başlıyorum 40 gün var. Obp kırık. 200-300k arasi gelse. Bir mühendislik yazıp gideceğim. Elektrik elektronik kazansam yeter. İnşallah yaparım. Sizinde inşallah durumunuz iyiye gider. Türkiyede her şey zor.

Talihsizlik olmuş, geçmiş olsun.

Ben birkaç senede bir devlet diş hastanesine diş taşı temizletmeye gidiyorum, şükür dâhâ başka bir problem yaşamadık.
Bölgemdeki devlet diş hastanesi 4 katlı bir bina, belki 15 tane veya dâhâ fazla diş doktoru var, randevu alma veya muayene olma mevzusu sıkıntı olmuyor ama yetkinlikleri için bir şey diyemeyeceğim.

Hükümete oy getirecek adam lazım çalışacak değil dostum. Bir askerlik şubesinde 30-35 kişi çalışıyor 5 kişilik iş yapıyorlar devamı da freeden para kazanıyor ama bu güruh çok büyük bir oy potansiyeli. O yüzden de yeni eczacılar mühendisler diş doktorları hepsi işsiz kalıyor. Halk fakirleşiyor yandaşlar zenginleşiyor.

200-300k'ya bizim bölüm tutturuluyor ha. Puanlara nolmuş böyle.

Eğer büyük şehirde okumazsaniz bir şekilde girme şansın var.

Ve eklemem gerekirse eskiden daha kolaydı. Her sene kontenjan sıralama seviyesi zorlaşıyor.
Eskiden dediğin kontejan olayı geçen yıl gelmedi mi ? Bizim bölüm 2016-2017'de bile çok biriktik bize 20 öğrenci gönder dediğinde ösym 400 öğrenci gönderiyordu. Böyle böyle bu hale geldik.

Eskiden dediğin kontejan olayı geçen yıl gelmedi mi ? Bizim bölüm 2016-2017'de bile çok biriktik bize 20 öğrenci gönder dediğinde ösym 400 öğrenci gönderiyordu. Böyle böyle bu hale geldik.
Baraj olayı kalktı yks ile diye biliyorum yanlışım yoksa. Yani kısaca 4 5 senedir. Her sene bolum puanı 20 30 bin kişi öne çekerek zorlaşıyor. Ve 2016 soruları yks ile yarışamaz.

Baraj olayı kalktı yks ile diye biliyorum yanlışım yoksa. Yani kısaca 4 5 senedir. Her sene bolum puanı 20 30 bin kişi öne çekerek zorlaşıyor. Ve 2016 soruları yks ile yarışamaz.
Barajlık bir konu yoktu dediğimde. Kontenjan azalınca puanlar mantıken düşer zaten. 2016 çok daha kolay filan diyorsan katılmıyorum. Şu an çok fazla konu çıkarttılar ve soru sayısı iyice azaltıldı diye biliyorum. Hala arada zevkine girip ilk 10k'ya giren arkadaşlarım var 12 yıl oldu yks gireli. Sadece insanlar çalışma stilini öğrendi rekabet arttı filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…