Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 27 Şubat 2026 #1 Reels videolarından bir tanesinde görmüştüm. BTK'nın daha iyi bir hali gibi bir şeydi.
Enderez Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 521 Çözümler 5 Beğeniler 732 27 Şubat 2026 #2 Rosettastone diye bir şey vardı sanırım onu diyorsunuz zamanında Ziraat Bankası darlamıştı katılın katılın diye. Artı 0 Eksi
Rosettastone diye bir şey vardı sanırım onu diyorsunuz zamanında Ziraat Bankası darlamıştı katılın katılın diye.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 27 Şubat 2026 #3 Enderez dedi: Rosettastone diye bir şey vardı sanırım onu diyorsunuz zamanında Ziraat Bankası darlamıştı katılın katılın diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, resmi bir siteydi hatırladığım videoda. Sadece dil öğrenimi için kullanılmıyordu. Artı 0 Eksi
Enderez dedi: Rosettastone diye bir şey vardı sanırım onu diyorsunuz zamanında Ziraat Bankası darlamıştı katılın katılın diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, resmi bir siteydi hatırladığım videoda. Sadece dil öğrenimi için kullanılmıyordu.
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 27 Şubat 2026 #4 Akademi Akademi Lms www.btkakademi.gov.tr Artı 0 Eksi
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 27 Şubat 2026 #5 Millet Kütüphanesi mk.gov.tr Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 27 Şubat 2026 #6 Geraltın kılıcı dedi: Nefs İlmi dedi: Akademi Akademi Lms www.btkakademi.gov.tr Genişletmek için tıkla... BTK'nın daha iyi bir hali gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Barış dedi: Millet Kütüphanesi mk.gov.tr Genişletmek için tıkla... Hocam site buna benziyordu. Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Nefs İlmi dedi: Akademi Akademi Lms www.btkakademi.gov.tr Genişletmek için tıkla... BTK'nın daha iyi bir hali gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Barış dedi: Millet Kütüphanesi mk.gov.tr Genişletmek için tıkla... Hocam site buna benziyordu. Çok teşekkürler.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 27 Şubat 2026 #7 Geraltın kılıcı dedi: Hocam, site buna benziyordu. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... BTK Akademi sitesinde de eğitimler var. Onlara bakabilirsiniz. Hem eğitim sertifikası veriliyor olması lazım. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hocam, site buna benziyordu. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... BTK Akademi sitesinde de eğitimler var. Onlara bakabilirsiniz. Hem eğitim sertifikası veriliyor olması lazım.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 27 Şubat 2026 #8 NightWist dedi: BTK Akademi sitesinde de eğitimler var. Onlara bakabilirsiniz. Hem eğitim sertifikası veriliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Onlara zaten bakıyorum fakat yazı şeklinde okumak daha iyi geliyor. Sadece dinleyerek bir şey öğrenmek aklıma yatmıyor. Artı 0 Eksi
NightWist dedi: BTK Akademi sitesinde de eğitimler var. Onlara bakabilirsiniz. Hem eğitim sertifikası veriliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Onlara zaten bakıyorum fakat yazı şeklinde okumak daha iyi geliyor. Sadece dinleyerek bir şey öğrenmek aklıma yatmıyor.
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 27 Şubat 2026 #9 Geraltın kılıcı dedi: Hocam site buna benziyordu. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Reels de bu olması gerek: Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hocam site buna benziyordu. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Reels de bu olması gerek:
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 27 Şubat 2026 #10 Geraltın kılıcı dedi: Onlara zaten bakıyorum fakat yazı şeklinde okumak daha iyi geliyor. Sadece dinleyerek bir şey öğrenmek aklıma yatmıyor. Genişletmek için tıkla... Devlet sitesi değil ama Voscreen'e bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Onlara zaten bakıyorum fakat yazı şeklinde okumak daha iyi geliyor. Sadece dinleyerek bir şey öğrenmek aklıma yatmıyor. Genişletmek için tıkla... Devlet sitesi değil ama Voscreen'e bakabilirsiniz.