Çözüldü Dexter dizisi korsan olmadan nereden izlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Mining virüsü ne alaka? Sen sadece siteye girip video izliyorsun, bilgisayara hiçbir şey indirmiyorsun. Mining veya virüs olayları, bir dosyayı kendi elinle indirip kurduğun zaman başa bela olur. Tarayıcıdan video izlemekle sisteme virüs girmez.

Kimseye karışmak istemem ama yaptığınız çok saçma. Tarayıcınıza bir tane uBlock Origin reklamsız ve izleyici engelleyici ile izle. Aksi takdirde her film için ayrı ayrı abonelikler almak zorunda kalırsınız.

Yazmaya üşendim bu videoyu izleyin ve düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükleme yapsan bile mining virüsü yemiyorsun ki. Son 1 yıldır 1 TB’ı aşan dizi-film yüklemesi yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım, antivirüs tertemiz sonuç veriyor ve sistemimde anormal bir durum yok.

Teşekkürler cevap için.

Bu videoyu izledim adam çok haklı. Benim şüphem bilgisayara virüs bulaşır korkusu. Hani dizi izliyorsun korsan siteden arkadan bir tane site açılıyor. Yeni bilgisayar aldım zarar görmesini istemem. Ama eski bilgisayarımı dizi izlemek için kullanabilirim. Evet çok saçna altıüstü bir dizi izleyeceğiz hepsi farklı platformlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…