textmanlite
Çalışkan
Dostlar, Dexter: New Blood Türkçe alt yazılı ve güvenilir şekilde nereden izlenilebilir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekleme yapayim , Original Sin'i kesinlikle izleyin New Blood'dan sonra.Dostlar, Dexter: New Blood Türkçe alt yazılı ve güvenilir şekilde nereden izlenilebilir?
Bunun yerine brave tarayıcı kullan, hem youtube, spotify da da reklam çıkmıyor. Ben şahsen bi film izlemek için 3 reklam izlemek zorunda kaldığım sitelerde brave kullanıyorum 0 reklam, direkt başlıyor.Telefondan falan izleyecekseniz, dizi sitelerinin açılır pencereleri ile uğraşmamak adına Brave tarayıcısını kullanabilirsiniz.
Masaüstünde ise tarayıcınıza Ublock Origin Lite uzantısını yükleyebilirsiniz. Sitelerin reklam amaçlı ve zarar oluşturabilecek yönlendirmelerini engeller.
![]()
uBlock Origin Lite - Chrome Web Store
A permission-less content blocker. Blocks ads, trackers, miners, and more immediately upon installation.chromewebstore.google.com
hocam otomatik indirme vs yapiyor mu pek korsandan film izlemiyorum bundan dolayıBunun yerine brave tarayıcı kullan, hem youtube, spotify da da reklam çıkmıyor. Ben şahsen bi film izlemek için 3 reklam izlemek zorunda kaldığım sitelerde brave kullanıyorum 0 reklam, direkt başlıyor.
Hayır yapmazhocam otomatik indirme vs yapiyor mu pek korsandan film izlemiyorum bundan dolayı