KS KS Burak Birinci Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 1.080 Yer Dubai 26 Aralık 2025 #11 Rock dedi: Şu oyun ucuz olsa bambaşka şey konuşurduk. Vuruş ve büyü hissi çok doyurucu sanki souls oynuyor hissi alabiliyorum. Gel gör ki çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Bana daha çok hack and slash gibi geliyor souls hissi veren Path of Exile 2.
Rock dedi: Şu oyun ucuz olsa bambaşka şey konuşurduk. Vuruş ve büyü hissi çok doyurucu sanki souls oynuyor hissi alabiliyorum. Gel gör ki çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Bana daha çok hack and slash gibi geliyor souls hissi veren Path of Exile 2.
Rock Çalışkan Katılım 28 Kasım 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 0 29 Aralık 2025 #12 Burak Birinci dedi: Bana daha çok hack and slash gibi geliyor souls hissi veren Path of Exile 2. Genişletmek için tıkla... POEII'de vuruş hissi alamıyorum ben hocam boşluk.
Burak Birinci dedi: Bana daha çok hack and slash gibi geliyor souls hissi veren Path of Exile 2. Genişletmek için tıkla... POEII'de vuruş hissi alamıyorum ben hocam boşluk.