GuiKita

Uzman
Herkese merhabalar, ilk piyasaya sürüldüğünden beri aktif olarak oynadığım Diablo IV oyununu son 1 aydır Fenris crashten dolayı oynayamaz hale geldim. Kendim dump dosyalarını inceledim fakat pek bilgim olmadığı için anlayamadım. Eğer anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Fenris Dump :

DLSS açıksa kapatmanı öneririm şimdilik. İşlemcin ve ekran kartın nedir?

Bende Intel’in 13. ve 14. Nesil yamaları sonrası iyileşme oldu.
Sistem özelliklerini yazmayı unutmuşum pardon. Ryzen 7 7800x3D ve RTX 3080 ekran kartına sahibim.

7600x + 4070 ile sorunsuz DLSS Quality oynuyorum ama sürücü güncelliği ile alakalı olabilir mi?
Sürücülerim güncel, son 1 aydır oyunu oynamaktan soğudum. Böyle bir sorun yoktu ilk çıktığından beri oynuyorum.

Açık konuşmak gerekirse son güncellemeden sonra bende de çökmeler olmaya başladı. Çökme oldukça raporlayıp Blizzard'ın sorunları çözmesini bekleyeceğiz gibi duruyor.

2 gündür DLSS kapalı ve oyunun kurulu olduğu sürücüye pagefile ayırarak oynuyorum, herhangi bir çökme ile karşılaşmadım ama DLSS'in nimetlerinden yararlanamıyoruz. Herhalde dediğiniz gibi gelecek güncellemeleri bekleyeceğiz.

2 gündür DLSS kapalı ve oyunun kurulu olduğu sürücüye pagefile ayırarak oynuyorum, herhangi bir çökme ile karşılaşmadım ama DLSS'in nimetlerinden yararlanamıyoruz. Herhalde dediğiniz gibi gelecek güncellemeleri bekleyeceğiz.

Güncelleme, tekrar fenris hatası aldım.

Son düzenleme: