Oyunları genelde tek başıma oynuyorum. Bu tarzda sadece Minecraft Dungeons oynamıştım. Onun da çizim tarzı falan çok hoşuma gitmişti ve bayağı sarmıştı. Ondan sonra hiç denemedim ama Diablo tarzı oyunları her zaman denemek istemişimdir. Sizce Diablo 4 oynanır mı? Steam'de 50 dolar ama Game Pass almayı düşünüyorum. Ya da Diablo 4 tarzında önerebileceğiniz başka oyunlar var mı?
Bence tek başına oynanmaz. Çok merak ediyorsan mobilde Diablo Immortal oyna hemen hemen aynı oyun ama tamamen pay to win yani çöp oyun. Öylesine canavar keser çıkarsın. Gurmeler zaten hala Diablo 2-3 oynuyor, 4 sevilmedi pek. Öyle yani.
Bence tek başına oynanmaz. Çok merak ediyorsan mobilde Diablo Immortal oyna hemen hemen aynı oyun ama tamamen pay to win yani çöp oyun. Öylesine canavar keser çıkarsın. Gurmeler zaten hala Diablo 2-3 oynuyor, 4 sevilmedi pek. Öyle yani.
Path of Exile 2 var da o da aynı yani. Canavar kes, level kas, build yap dön babam dön aynı yerdesin. Diablo'da en azından PvP var bunda o da yok. Belki Albion seversin ama ayrı tür tabi MMORGP türüne girer. Level, build işleri falan biraz farklıdır. Ama yine ona da arkadaş lazım tek başına gitmez.
Ben aktif olarak oynuyorum tek başıma bayağı geliştirmişler DLClerde indirimdeydi aldıydım eğleniyorum şahsen bayağı end Game içeriği ve itemleri koymuşlar.