S Sharku Başarılı Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 13 Beğeniler 0 7 Mart 2025 #1 Selam. Oyun içerisinde toplanan altınlar karakter altında görünmesi gerekirken bende görünmüyor. Bunun çözümü nasıl bileneniz var mı?
Selam. Oyun içerisinde toplanan altınlar karakter altında görünmesi gerekirken bende görünmüyor. Bunun çözümü nasıl bileneniz var mı?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.084 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.779 Yer İstanbul 7 Mart 2025 #2 Konsola özgü bir bug gibi duruyor açıkçası. Yakında düzeltilir diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
KS KS S Sharku Başarılı Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 13 Beğeniler 0 7 Mart 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Konsola özgü bir bug gibi duruyor açıkçası. Yakında düzeltilir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... PC Xbox ve Battelnet uygulamalarına girerek oyunu açtığımda da aynı. Oyunu Game Pass üzerinden değil de kendi satın aldığım DLC vs. oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Konsola özgü bir bug gibi duruyor açıkçası. Yakında düzeltilir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... PC Xbox ve Battelnet uygulamalarına girerek oyunu açtığımda da aynı. Oyunu Game Pass üzerinden değil de kendi satın aldığım DLC vs. oynuyorum.