Diamond Tema can güvenliğinden endişe ettiği için Arnavutluk’a döndü

Olaylari hiç izlemedim, takip etmedim. Şimdi bu adam anayasanın ilk 4 maddesini savundu diye mi yargılanıyor ben mi yanlış anladım?

Aynen öyle oluyor. Muhalefet de sesini çıkartmadan oturuyor. Yargılanmayı geç adam ölüm tehtidi bile alıyor.

Diamond Tema yalnız değildir. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet laiktir, laik kalacak.

Bu suçlamaları yapan enayiler de kendilerine zorluk çıkartıyor aslında. Adama soruşturma açtın ve adam god mode açıp açıklamalar yapmaya başladı, arkasına bir kesimin desteğini aldı, Diamond Tema'yı hiç duymamış olanlar bile tanıdı adamı. Yılanın başını ezmek isterlerken yılan tarafından ısırıldılar.

Pek çok kişi için bilginin güç olduğunu bir kez daha hatırlatan bir olaydı, umarım ki bu olayı da unutmayız ve gençler olarak kendimizi geliştiririz.

Adamın kafasını keseceğiz diye Telegram gruplarında örgütleniyorlardı. Kedilere işkence edip insanlara tehdit savunan bebelere veya katillere bu kadar örgütlenmediler.

İstediğin kadar katılma, beğenme. Adam birkaç turda zihniyetin gerçek yüzünü, ne olduğunu ve ne olmadığını turnusol gibi çıkardı işte. Eveleyip gevelemenin bir anlamı yok. Bir şeyi radikalce savunuyorsan kötüsündür. Bitti.

HKP'li üyelerce destek çıkıldı ama parti komünist bir parti, DT ise direkt anti-komünist. Dolayısıyla parti bazlı bir açıklama olmamış, beklemek de yanlış olurdu zaten.

İslam hoşgörü ve kardeşlik dini iftira atma!
Ya şunu hoşgörü ve kardeşlik ile aynı kefeye koyanlar ciddi ciddi Türklerin Müslüman olurken Araplarla masaya oturup "Lan dininiz ne kadar güzelmiş olm bize de versenize" falan dediklerini zannediyor. Fıkra bitti.

Olaylari hiç izlemedim, takip etmedim.

Tartışmanın 2 saat 11 dakikalık süresi gözümü korkutmuştu başta, "Biraz izleyip çıkarım." dedim. Keyifli dinlemenin ardından bulunduğum nokta:

Kapatasım gelmedi. Bugün yaptığım en faydalı aktivitelerdendi. Diamond'ın kendi videolarını da izleyesim geldi.

Olaylar nasıl bu noktalara geldi, ben de bilmiyorum. Tartışmayı dinlemekten fazlasını yapmadım. Tartışmada Diamond, şeriatın beraberinde getireceklerini hadisler üzerinden aktarmaya çalıştı ve olumsuzluklara dikkat çekti. Benim anladığım bu oldu.

En mantıklısını yapmış. Türkiye sınırları içinde türkiyeyi eleştiremezsiniz maalesef. Bizim insanımız eleştiri düşmanı. Bir yandan da bu yüzden gelişemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…