Tweet sahibinin Fikret hocası cehennemlik gavurların hazırladığı şöyle ciddiye alınmayacak bir listeye inanıyor.
Geride bıraktığı elemanlara bak. İkinci sıradaki eleman matematiği yeniden yorumlayıp fizikle harmanlayan adam ha. Einstein 10'da falan. Dincileri listeye koymak için Tesla'yı falan şutlamışlar.
Fikret Çetin ile olan münazara hakkında DT veya Yer6'nın ağzından çıkan "can güvenliği" ile ilgili bir konuşma linki gönderir misin?
Çünkü konudaki X gönderisinde DT'nin yayınlamama için sunduğu sebep daha bir farklı gibi sanki.
Yer6 ofisleri Türkiye'de bulunuyor. En ufak bir hadis okuyan DT'ye arama kararı çıkartanlar bu kanala neler yapmazlar? İfade ve haberciliğin özgürlüğü sıralamasında sonuncu olan bir ülkedeyiz.
İlgili tartışma şeriat hakkındaydı ve oldukça siyasi bir konuydu. Türkiye'de aşırı politize olmuş ve kudurmuş insan topluluğu sebebiyle bu tarz tehdit vs. almış olabilir.
İlgili tartışma şeriat hakkındaydı ve oldukça siyasi bir konuydu. Türkiye'de aşırı politize olmuş ve kudurmuş insan topluluğu sebebiyle bu tarz tehdit vs. almış olabilir.
Her yaptığı gundem olmaya başladı bile. Ben de onun gibi boşuna alevlemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Anlamayana ne anlatacaksın ki, canından değersiz.
Yer6 ofisleri Türkiye'de bulunuyor. En ufak bir hadis okuyan DT'ye arama kararı çıkartanlar bu kanala neler yapmazlar? İfade ve haberciliğin özgürlüğü sıralamasında sonuncu olan bir ülkedeyiz.
Pragmatik açıdan bakarsak Yer6'nın kapatılması iyi bir şey de (!), neden kanal kapatılsın vs. onu anlamadım. Ülkede adalet kavramı tamam yok da, bu kadar da ölmemiştir.
Pragmatik açıdan bakarsak Yer6'nın kapatılması iyi bir şey de (!), neden kanal kapatılsın vs. onu anlamadım. Ülkede adalet kavramı tamam yok da, bu kadar da ölmemiştir.
Üşenmedim bu Fikret hoca (!) denen çarı biraz araştırdım. Hatta araştırma demeye utanıyorum, azıcık aşağı kaydırdım sadece.
Arap dansı savunucusu çıktı. Rengi belli, sadece Arapça kelimelerle süsleme sanatı kullanıyor. Tipik İslamcı'dan daha az saldırgan bir dili var bu sayede.
Diamond'u tartışmada alt etse de etmese de sağlıksız zihniyetli herifin teki.