Diamond Tema Fikret Çetin için "Yayınlanmayabilir" dedi

Konu sahibinin, neden Diamond Tema'ya ve yaptığı işlere takıntılı olduğunu anlamadım. Her iki günde bir karşıma Diamond Tema hakkında konu çıkıyor ve konu sahibi hep aynı. Bunu özellikle Asrın Tok'a ders verdikten sonra görmem ayrı soru işareti.

Meraktan soruyorum: Sevgili konu sahibi, siz Diamond Tema'nın köşe yazarı mısınız? Bu konu dahil içerisinde tüm Diamond Tema geçen konularınızı okudum. Yazdığımız yazılara bir yanıt veriyorsunuz, daha sonrasında size tekrar yanıt verdiğimizde ortadan kayboluyorsunuz. Kimseye hiçbir yanıt vermeden, tatmin edici açıklama yapmadan aynı işleri yapmaya devam ediyorsunuz. Cevapsız kalan o kadar fazla haklı yanıt gördüm ki, say say bitmez. @4284 ve @brkdnmz hocam da bu anlara şahittir zaten.

Her neyse; Diamond Tema sonuna kadar haklıdır, yanındayız. Bu olaylardan sonra bu tartışmanın yayımlanmaması da çok normal bir şey. Henüz Asrın Tok olayı bitmemişken, bir de bunu yayımlayıp tüm dikkati yeniden üstüne almak istemiyor.

Ne alaka? Bir münazaradan bahsediyoruz.

Alakası nedir? Niye öldürülüyor onu anlamadım.
Ya gündemden ve tarihten haberiniz yok ya da en temel mantıktan mahrum bırakıldınız.

Bu paylaşımdan adamın whataboutism makinesi olduğu fazlasıyla belli oluyor zaten. Tartışmayı "kazanma" ihtimali yok. Tartışmalarda genelde kesin doğru görüş olmaz. Kesin doğrunun ne olduğu bile tam belli değil bu konularda. Fikir alışverişi yerine kavga isteyen insanların uydurduğu bir şey.

İnsanların hangi konuları açması gerektiğine niye karışıyorsunuz arkadaşlar, adam topu topu 3-4 konu açtı. Seni ilgilendirmiyorsa yazmazsın, görmek istemiyorsan konu sahibini gözardı edersin. Aylardır hep aynı konu etrafında siyasi konular açılıyor. Kimse yahu sen bıkmadın mı, niye hala bunları açıyorsun demiyor. Arkadaş felsefeye meraklı demek ki, bu da felsefe olduğu için ilgililerine açmak istemiş. Hayret yahu.
Biri hoşlanmadı diye şu konu açılmasın, şu yasaklansın. Şu kategori kapatılsın. Ne bu?
Aynı mevzuları görmek bıkkınlık veriyor tabi ama "10 yaşında nasıl sevgili bulabilirim eheheh" diye açılan konulardan daha faydalı olduğu garanti.

Bu listeye tabii ki en yüksek sıralarda dinciler hakim olacak. Objektif şekilde bakmıyorsun, Din dediğin şey bir insanın tüm hayatını etkiler ve oradaki dinci diye tabir ettiğin kişiler milyonlarca hatta milyardan fazla insanın hayatını direkt olarak etkilemiş kişiler. Ki listedeki dincilerin çoğu kendilerinden sonra kurulan devletleri de uzun süre etkiledi. Listede eksikler ve yanlışlar olsa da dincilerin olması çok normal. Bahsettiğin "Newton" bile sen o anlamda kullanmasan da "dincidir" ve sıkı Hristiyandır.

Son düzenleme:
Nurcu adam sevinir tabi dt bu sekilde sikinti yasiyor diye.

Bana çok itici geliyordu zaten, Yer6'nın her program başında "sözleşmeyi imzaladınız, hiçbir şekilde kesilmeyecek ve yayınlanacak" denmesi. Sanki bir mahkeme kararı çıksa ona boyun eğmek zorunda olmayacaklar gibi.

Dolayısıyla yayınlamazlarsa kendi topuklarına sıkmış olurlar. Hani "her şartta" yayınlanacaktı?

Sanki bir mahkeme kararı çıksa ona boyun eğmek zorunda olmayacaklar gibi.
Alakası yok ki. Sözleşmeyi "kişisel haklarımı ihlal ettiniz" benzeri hak talepleriyle sonradan gelmesinler diye alıyorlar. İmza sahibini bağlayan bir durum, mahkemeler ayrı bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…