4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 28 Mayıs 2024 #71 Ayrıca son olarak ben burada kimseyi savunmuyorum video kaynaklar veriyorum kim haklı haksız bir şeyde demiyorum.
Ayrıca son olarak ben burada kimseyi savunmuyorum video kaynaklar veriyorum kim haklı haksız bir şeyde demiyorum.
Leo Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.262 Çözümler 6 Beğeniler 4.030 28 Mayıs 2024 #72 3. sayfada söylemiştim Leo dedi: Konunun kilitlenip kilitlenmeyeceğini üyelerin tavrı belirliyor. Genişletmek için tıkla... Birbirinize hakaret etmeye başlayıp, yapıcı tartışmayı yok ettiğiniz için moderatör arkadaşlar konuyu kilitlemiş. Biz size fikir alışverişi ve ifade özgürlüğü için alan sağlasak da işler raydan çıktığı sürece bu tür eylemlerin alınması mecburi.
3. sayfada söylemiştim Leo dedi: Konunun kilitlenip kilitlenmeyeceğini üyelerin tavrı belirliyor. Genişletmek için tıkla... Birbirinize hakaret etmeye başlayıp, yapıcı tartışmayı yok ettiğiniz için moderatör arkadaşlar konuyu kilitlemiş. Biz size fikir alışverişi ve ifade özgürlüğü için alan sağlasak da işler raydan çıktığı sürece bu tür eylemlerin alınması mecburi.