XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.638 Makaleler 1 Beğeniler 4.248 18 Haziran 2024 #21 Nefs İlmi dedi: Sendeki Poliyannacılık beni bitirdi Karşıt görüşün sağlıklı olanı iyidir. Genişletmek için tıkla... Ben polyannacı değilim sen çok öfkelisin.
Nefs İlmi dedi: Sendeki Poliyannacılık beni bitirdi Karşıt görüşün sağlıklı olanı iyidir. Genişletmek için tıkla... Ben polyannacı değilim sen çok öfkelisin.
Hiken Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 446 Beğeniler 428 18 Haziran 2024 #22 Nefs İlmi dedi: Ayrıca DT neden Altay Cem Meriç ile olan münazarayı sadece Yer6 kanalında kabul ediyor? Başta her yerde tartışırım diyen DT neden sonra Yer6 kanalında olmazsa olmaz diyor? Genişletmek için tıkla... Bugünden sonra anlamışsındır herhalde bu talebin ne kadar haklı olduğunu.
Nefs İlmi dedi: Ayrıca DT neden Altay Cem Meriç ile olan münazarayı sadece Yer6 kanalında kabul ediyor? Başta her yerde tartışırım diyen DT neden sonra Yer6 kanalında olmazsa olmaz diyor? Genişletmek için tıkla... Bugünden sonra anlamışsındır herhalde bu talebin ne kadar haklı olduğunu.