Como'da taş gibi oynadı. Devre arasında geldikten sonra şanssız bir sakatlık yaşadı diye adama teneke bağlayıp kovduk. Sonra bir şans bile vermeden onsuz planlama yaptık. Salak saçma işler yaptık kısaca adamda suç bulamıyorum.
Suç taraftarda. Adam sakatlandığında daha maç yapmamış; ağırlık antrenmanları yapıyor taraftar gelmiş laf söylüyor.
Tepkisi çok normaldi aslında. Ben de futbolcu olsaydım yani çalışma yapıyorum taraftar geliyor anama sövüyor. Bir de yani 5-10M arası maaş verilmiş. 1 kuruş eksiğini almadan gitmezdim hatta günü geçirildiğinde ihtar bile çekerdim. Kimseye zarar vermemişim, adam geliyor dm ve yorumlarda anama, karıma sövüyor. Alacaklarını bırakarak gittiği söyleniyor bir de. Adam yine mert birisiymiş.
Como'da taş gibi oynadı. Devre arasında geldikten sonra şanssız bir sakatlık yaşadı diye adama teneke bağlayıp kovduk. Sonra bir şans bile vermeden onsuz planlama yaptık. Salak saçma işler yaptık kısaca adamda suç bulamıyorum.
Kronik sakatlık yaşamadı. Darbe kaynaklı sakatlık yaşadı. Daha 3. maçının başında(diğer maçlarda da 90 dakika oynamadı zaten) Erzurumspor maçında, kasap bir Erzurumspor oyuncusu tarafından sakatlandı. 10-15M€ ise o dönem için gayet mantıklıydı çünkü Fenerin kaliteli stopere ihtiyacı vardı, devre arasında da olmuş stoperleri ucuza almanın imkanı yok zaten. Erzurum maçında ise yanlış hatırlamıyorsam hem Carlos hem de onun yerine giren Yusuf sakatlanmıştı ve takım stopersiz kalmıştı. Bu sezon ise Como'da taş gibi performans gösterdi.