tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 348 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 5 Nisan 2025 #1 Merhaba, Son sağanaklardan sonra böyle bir sorun ortaya çıktı. İnternette araştırdığımda, uyduyla alâkalı olabildiğini öğrendim. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba, Son sağanaklardan sonra böyle bir sorun ortaya çıktı. İnternette araştırdığımda, uyduyla alâkalı olabildiğini öğrendim. Sizce ne yapmalıyım?
hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 5 Nisan 2025 #2 Yağmurlarda sinyal azalma der kanallar gitmez ama sizin cihaz DT-3501C ise Allah yardım etsin, tekrar kolay kurulum yapman gerekecek.
Yağmurlarda sinyal azalma der kanallar gitmez ama sizin cihaz DT-3501C ise Allah yardım etsin, tekrar kolay kurulum yapman gerekecek.
KS KS tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 348 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 5 Nisan 2025 #3 hovarda dedi: Yağmurlarda sinyal azalma der kanallar gitmez ama sizin cihaz DT-3501C ise Allah yardım etsin, tekrar kolay kurulum yapman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Modelinin ne olduğunu bilmiyorum ama Kolay Kurulum da yapılmıyor.
hovarda dedi: Yağmurlarda sinyal azalma der kanallar gitmez ama sizin cihaz DT-3501C ise Allah yardım etsin, tekrar kolay kurulum yapman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Modelinin ne olduğunu bilmiyorum ama Kolay Kurulum da yapılmıyor.
hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 6 Nisan 2025 #4 tjrr dedi: Modelinin ne olduğunu bilmiyorum ama kolay kurulum da yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazı fabrika çıkına getirmenize rağmen kolay kurulumda 3-4 kanal çıkıyorsa müşteri temsilcisini arayın sinyal yollaması gerekiyor.
tjrr dedi: Modelinin ne olduğunu bilmiyorum ama kolay kurulum da yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazı fabrika çıkına getirmenize rağmen kolay kurulumda 3-4 kanal çıkıyorsa müşteri temsilcisini arayın sinyal yollaması gerekiyor.
KS KS tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 348 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 7 Nisan 2025 #5 hovarda dedi: Hocam cihazı fabrika çıkına getirmenize rağmen kolay kurulumda 3-4 kanal çıkıyorsa müşteri temsilcisini arayın sinyal yollaması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için. Twitter'dan destek birimine mesaj attığımda; ''Hava olayları nedeniyle olabiliyor; düzelecektir.'' şeklinde bir yanıt aldım ve gerçekten de, ertesi gün düzeldi.
hovarda dedi: Hocam cihazı fabrika çıkına getirmenize rağmen kolay kurulumda 3-4 kanal çıkıyorsa müşteri temsilcisini arayın sinyal yollaması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için. Twitter'dan destek birimine mesaj attığımda; ''Hava olayları nedeniyle olabiliyor; düzelecektir.'' şeklinde bir yanıt aldım ve gerçekten de, ertesi gün düzeldi.