Dik ekranda oynamalık mobil oyun arıyorum. Aşırı bilindik şeyleri veya aynı şeyleri 100 kere yaptığımız RPG gacha oyunları önermeyin yeter.
True Skate isimli kaykay oyununu çok oynuyordum eskiden. BMX ile daha güzel olabilir.Touchgrind BMX. Aynı yapımcıya ait kaykay oyunu da var
Yaptığım listede 2. sıradaydı. Çok kaliteli oyun ama yan oynanıyor bu.Dikey oynanıyor mu bilmiyorum ama şunun hikayesi epey sarıyor, kesinlikle tavsiye ederim.
![]()
Tetris biraz modası geçmiş bir oyun o yüzden sevmiyorum. Vampire Survivors oynamıştım ama aynı tür daha güzel oyunlar denemiştim biraz sönüktü bana göre. BBTAN eğlenceli duruyor deneyeceğim.• Vampire Survivors
• BBTAN
• Tetris
• Mayın Tarlası
Özellikle Mayın Tarlası ve Tetris zaman harcamak için harika oyunlar. Tetris'in müzikleri ve hızlı oynanış tarzı oyuna bağlıyor.
Yenilenmiş versiyonuna bir göz atmanızı öneririm, sizin gibi düşünüyordum ancak bir başlayınca bırakmadığım oyunlardan oldu.Tetris biraz modası geçmiş bir oyun o yüzden sevmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.