Direksiyon sınavı sonrası ehliyet en erken ne zaman alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alleskar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 102

alleskar

Çalışkan
Arkadaşlar selam. Yarın ehliyet için direksiyon sınavım var, diyelim geçtim (umarım geçerim) birkaç arkadaşım dedi ki yeni yıla girmeden nüfusa randevu al o zamana kadar sisteme düşer zamdan etkilenmeden alırsın ehliyeti dediler doğru mu? 28 Aralık direksiyon sınavı, 30 Aralık ilçe nüfusa randevu. Sizce 30 Aralık'a kadar düşer mi bir de nüfus için ne gerekli bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Bir de duanızı eksik etmezseniz güzel olur.

Arkadaşlar selam. Yarın ehliyet için direksiyon sınavım var, diyelim geçtim (umarım geçerim) birkaç arkadaşım dedi ki yeni yıla girmeden nüfusa randevu al o zamana kadar sisteme düşer zamdan etkilenmeden alırsın ehliyeti dediler doğru mu? 28 Aralık direksiyon sınavı, 30 Aralık ilçe nüfusa randevu. Sizce 30 Aralık'a kadar düşer mi bir de nüfus için ne gerekli bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Bir de duanızı eksik etmezseniz güzel olur.
Sürücü kursu bana belgeleri 10 15 gün arasında ulaştırmıştı o kadar kısa sürede olur mu bilemedim. Benimki olmamıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
1735327819344.webp

Aynı gün sisteme işleniyor. Sen randevunu al Pazartesiye. Başvurduktan sonra da gitmeden önce harcını yatırmayı unutma.

Ben pazar sınav oldum pazartesi sertifika çıkmıştı. Aynı gün randevu bulup almıştım.

Arkadaşın dediği gibi aynı gün sisteme işleniyor nüfustan ertesi güne randevunuzu alın önce gidip kurstan belgeleri alın harcınızı yatırın ehliyetinizi alın.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt