Direksiyon seti ile oynamak için otobüs simülasyon oyunu önerisi

gwesjrmss

Başarılı
Yer
Edirne
Merhaba,

Direksiyon setiyle oynamak için bir Simulator arıyorum. OMSI 2 denedim, tuş atamaları olsun direksiyonun dönüş açısı olsun vs. sorun yaşadım ve doğru dürüst bir şey yapamadım. Onun ardından Fernbus denedim, direksiyonu döndürmeyi bile başaramadım. Bus world denedim ama yine kontrol kısmında sorun yaşadım. 5 Aralık tarihinde Bus Simulator 21 ücretsiz olacakmış eğer oyunu oynamayı başarabilirsem oynarım. Şu an deneyemediğim The Bus kaldı. Başka ne oyun önerirsiniz?

Bus Simulator 21 var. Epic Games'ta bir süre sonra ücretsiz olacak.(Tam okumadan cevaplamışım pardon)

Tüm otobüs oyunlarını denemişsiniz neredeyse, benim önerim BeamNG oyun otobüs oyunu değil ama otobüs fizikleri oldukça iyi.

Tüm otobüs oyunlarını denemişsiniz neredeyse, benim önerim BeamNG oyun otobüs oyunu değil ama otobüs fizikleri oldukça iyi.
Aktif olarak BeamNG oynuyorum ama otobüslerin direksiyon açısı çok yüksek olduğu için belli bir dönüşten sonra hızlandırmak zorunda kalıyorum biraz tatsız oluyor.
ETS 2 otobüs modu yükle bence.
Promods ile çakışmıyor ise deneyebilirim.
Tourist Bus Sim var bir de.
Duymuştum ama denemeye değer mi bilemiyorum.

Bus Sim 21 oynadım ve çok arcade geldi bana. Zaten demişsiniz ama The Bus dışında oyun yok gibi. Uyarayim, Fernbusun aynısı. Sadece Berlin ici calisiyorsunuz. ETS 2 modlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Fernbus simulator de güzel, Xbox'da oynuyoruz keyifli oluyor. Yolculara bilet kesme gibi özellikleri var ve eğlenceli.

Bus Sim 21 oynadım ve çok arcace geldi bana. Zaten demişsiniz ama The Bus dışında oyun yok gibi. Uyarayim, Fernbusun aynısı. Sadece Berlin ici calisiyorsunuz. ETS 2 modlayabilirsiniz.
ETS 2 kıvamında eli ayağı düzgün bir oyun yok anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…