Direksiyon seti ile oynamalık oyun önerisi

Yer
Haddonfield, Illinois
Şu an halihazırda ETS 2 ve Forza Horizon 5 en sevdiklerim. Assetto Corsa da var ama o videoda izlediklerim gibi yapamadım grafikleri falan. Oyunda araba sürmek çok zor, beceremedim. NFS'de zaten direksiyon ile oynamak imkansız gibi bir şey. Önerebileceğiniz rekabetçi bir yarış oyunu var mı?

iRacing, Formula 1

WRC 8, 9, 10 , WRC generations. Dirt Rally 1 ve 2. Rally oyunları sarar.

Dirt Rally oyunları. Gerçi şu an oynadığın oyunlara göre kat kat zor ve gerçekçiler ama aşırı zevkli olur. Hele de raliiye merakın varsa.

Rekabet istiyorsan iRacing ve AC Competizione. Eğlenmek istiyorsan Dirt 3-4-5 olur, F1 2016-2023 arası tüm oyunlar olur, Beam.ng Drive kariyer modu olur, Project Cars 1-2 olur, Forza Motorsport serisi olur, Automobilista 2 olur... Simülasyon için City Car Driving kariyer modu olur. Direksiyonla oynanıyorsa GRiD 2 ve 2019(?) olabilir. Eski oyunlara açığım dersen TOCA 3 kariyer modunu oynayabilirsin. Bunların hepsini geçtim, kesinlikle üstüne düşüp Assetto Corsa'yı halletmen lazım, şahsi fikrim.

Hem beceremeyip hem de rekabetçi istemeniz mantıksız. Assetto Corsa zor bir oyun değil simler içinde.

BeamNG drive bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…