AhmetBurak
Uzman
Selam dostlar, bugün sabah ehliyet sınavım vardı. Gayet iyi başladım. Motor tanıtımı, bagaj tanıtımı falan cok iyiydi. Sonra araça geçtim iç tanıtımda yaptıktan sonra sürüşe başladım sinyaller falan tamdı. Paralel parka tekte girdim, çıkış yaptım sonraki alan 25m geri gelmeydi araçı ortaladım dümdüz geri gelmeye başladım eğitimde hocalar yeterli diyordu bu komison başkanı hiçbir şey demedi bende dubaya çarpacağımı anladım durdum. Bana niye durdun dedi bende biraz daha gelirsem dubaya çarparım dedim, bana ben demeden duramazsın dedi arkadaki hocaya yer değiştirin dedi. Bilerek bırakıldım benim hocam biraz savunmuş beni hoca benden sonra gelen 2 öğrenciyi daha bırakmış sanırım kıl komisyon başkanına denk geldim. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum sanırım 2 ders ve sınav harçı 2500TL. Peki sınav ne zaman olacak? Yine aynı komisyon denk gelir mi? Biraz moralim bozuldu bu durumdan dolayı hayır normalde aktif araç kullanan birisiyim sınavada kendi araçımızla gittim. Garip bir gün. İnşallah ikinci sınavdan hatasız geçerim.