Direksiyon sınavından kaldım, moralim bozuk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetBurak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    direksiyon

AhmetBurak

Uzman
Selam dostlar, bugün sabah ehliyet sınavım vardı. Gayet iyi başladım. Motor tanıtımı, bagaj tanıtımı falan cok iyiydi. Sonra araça geçtim iç tanıtımda yaptıktan sonra sürüşe başladım sinyaller falan tamdı. Paralel parka tekte girdim, çıkış yaptım sonraki alan 25m geri gelmeydi araçı ortaladım dümdüz geri gelmeye başladım eğitimde hocalar yeterli diyordu bu komison başkanı hiçbir şey demedi bende dubaya çarpacağımı anladım durdum. Bana niye durdun dedi bende biraz daha gelirsem dubaya çarparım dedim, bana ben demeden duramazsın dedi arkadaki hocaya yer değiştirin dedi. Bilerek bırakıldım benim hocam biraz savunmuş beni hoca benden sonra gelen 2 öğrenciyi daha bırakmış sanırım kıl komisyon başkanına denk geldim. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum sanırım 2 ders ve sınav harçı 2500TL. Peki sınav ne zaman olacak? Yine aynı komisyon denk gelir mi? Biraz moralim bozuldu bu durumdan dolayı hayır normalde aktif araç kullanan birisiyim sınavada kendi araçımızla gittim. Garip bir gün. İnşallah ikinci sınavdan hatasız geçerim.

Bak her şeyi kusursuz tamamladım. Sınav sonunda aracı sağa park edecekken sinyal kapandı ve ben ondan sonra park ettim. Maalesef ağustos ayına kadar bekleyeceğim kafayı yersin. Umarım ilk haftası yapılır 3-4 Ağustos oluyor o da.
Dışarıdaki lavuklar olmasa hocalar göz yumabilirdi ama şanssızız.

Bu park olayı çok saçma cidden. Sanki günlük hayatta 2 hamlede tek seferde girmemiz gerekiyor. Dubalara çarpılmadığı sürece park sorunsuzsa geçerli sayılmalı bence.

Bu park olayı çok saçma cidden. Sanki günlük hayatta 2 hamlede tek seferde girmemiz gerekiyor. Dubalara çarpılmadığı sürece park sorunsuzsa geçerli sayılmalı bence.
L park içinde 1 ileri 1 geri hakkı olmalı. Hadi ben yapabiliyorum da acemi sürücüler ne yapacak?

Bak her şeyi kusursuz tamamladım. Sınav sonunda aracı sağa park edecekken sinyal kapandı ve ben ondan sonra park ettim. Maalesef ağustos ayına kadar bekleyeceğim kafayı yersin. Umarım ilk haftası yapılır 3-4 Ağustos oluyor o da.
Dışarıdaki lavuklar olmasa hocalar göz yumabilirdi ama şanssızız.

Temmuz'da başka yok mu yani hocam bir sınav için daha 1 ay beklemek nedir?

Geçmiş olsun. İnanılmaz saçma bırakmışlar. Dubaya tamamen gelip mi durdun yoksa baya mesafe var mıydı? O durumda beni bıraksalar çok büyük kavga çıkarırdım sanırım.

Saçma bir bırakma sebebi açıkçası. Bu tip ufak şeylerin gereğinin olmaması gerek şahsen, ki büyük bir hata da değil. Herhalde komisyondaki arkadaş karısıyla sabah kavga etmiş başka açıklaması yok.

Sağlık olsun biraz daha pratik yapıp tekrar girersin artık. Ayrıca 13'ünde bir tane vardı galiba benim hocam öyle bir şeyler söylemişti ama yine de kursunu arayıp sor derim.

Kursa sordum ağustos dedi. Benim de canımı sıktı 1 ay daha beklemek. Her hata için 1 ay...

Hocam bildiğim kadarıyla bir de geçen aydan gözlemlediğim kadarıyla ayda 2-3 defa yapılıyor geçen ay hem başında hem de sonunda yapıldı bir ümit belki yapılır.

Geçmiş olsun. İnanılmaz saçma bırakmışlar. Dubaya tamamen gelip mi durdun yoksa bayağı mesafe var mıydı? O durumda beni bıraksalar çok büyük kavga çıkarırdım sanırım.

Dubayla aramda yarım metre var ya da yok dubanin diğer tarafındada diğer araç var geri geri gitmeye çalışan az daha gelsem vururdum.

Saçma bir bırakma sebebi açıkçası. Bu tip ufak şeylerin gereğinin olmaması gerek şahsen, ki büyük bir hata da değil. Herhalde komisyondaki arkadaş karısıyla sabah kavga etmiş başka açıklaması yok.

Sağlık olsun biraz daha pratik yapıp tekrar girersin artık. Ayrıca 13'ünde bir tane vardı galiba benim hocam öyle bir şeyler söylemişti ama yine de kursunu arayıp sor derim.

Bilgi için teşekkürler hocam kursa sordum sınav çıkışı bana biz size bilgi vereceğiz dediler. İnşallah aynı komisyon denk gelmez gelirse haberlere çıkma olasılığımız yüksek çünkü dayak atarım bir de büyükler bizden sesimi çıkarmadım ufak hata hatta hata demek bile saçma işte.

Geri
Yukarı Alt