Memnun eder, benim durumumda pxn almak biraz saçma geldi, ekosistem olarak moza çok önde, ileride vision GS gibi simitleride almak istiyorum öte yandan.

Doğru sizin durumunuzda ben de olsam moza direksiyonlarına bakarım moza yazılım olarak da çok önde diğerlerine göre vision GS hocam bana göre çok boş bir direksiyon simidi ve gereksiz pahalı deneme fırsatında bulunmuştum ekranı falan güzel ama hiç ergonomik gelmedi onun yerine bence moza ks wheel tercih etmeyi düşünebilirsiniz aklınızda bulunsun diye söyledim size kalmış.

Doğru sizin durumunuzda ben de olsam moza direksiyonlarına bakarım moza yazılım olarak da çok önde diğerlerine göre vision GS hocam bana göre çok boş bir direksiyon simidi ve gereksiz pahalı deneme fırsatında bulunmuştum ekranı falan güzel ama hiç ergonomik gelmedi onun yerine bence moza ks wheel tercih etmeyi düşünebilirsiniz aklınızda bulunsun diye söyledim size kalmış.

Ks deneyimleme şansım olmadı, pahalılık konusunda haklısınız evet, ancak vision GS oldukça ergonomik ve şık duruyor şahsen gözümde. Hele bir seti alalım gerisine bakarız.

Bekleyebilirsin o zaman. Gamepad veya klavyeyle çekilecek bir oyun değil. Direksiyonla da değil de hastası sever herhalde. :D
Hocam ben Steam TL dönemindeyken almıştım. Bende hala G920 var değiştiremeyeceğim uzun süre acaba el frenini debriyaj yapsam iyi fikir olur mu? Ralli oyunları el frensiz olmaz herhalde ama bende de el freni yok.

Debriyajı ne yapacaksın? 🤣 El yapımı el freni konusu açmıştım bir yerlerde bulursam ekleyeyim.

G29 için el yapımı el freni nasıl yapılır?
Hocam yazmayı unuttum pardon. Vallah debriyaj da önemli de belki oyunu otomatik debriyaj oynayabilirsem olabilir. Forza Horizon öyleydi mesela ama ETS 2 tamamen manuel idi. Bu attığınız konuya da baktım da illa bana çubuk lazım olacak lakin onu nereden bulacağım? İlkokul-Ortaokul da en fazla origami falan yapardım ki o bile dümendendi :D