Selamlar, dişlerim biraz eğri olduğu için hastane randevusu almayı düşünüyorum ancak devlet hastanesi ve özel hastane arasında kaldım. Devlet hastanesi çok daha ekonomik ancak bir çoğu insan devlet hastanelerinden şikayetçi. Sizce hangisi?
Detaylar
Kim cevapladı?AhmetBurak
Başarılı
Paran varsa özel. Devlette sıra bulmak bir dert yapılan işçilik pek iyi değil.
Sağlık o kadar özelleşti ki artık sağlık devlet de öldürmüyor ama süründürüyorlar bu politika ile işler yürüyor, diş konusunda zaten konuşmama gerek yok sanırım, tamamen özelleşti denebilir çok basit işleri bile devlette diş hekimine yaptırmak çok zor, ne zaman gitsem yüzüme bakıyorlar muayne etmeye bile üşeniyorlar, imkanınız varsa kesinlikle özel öneririm, en basitinden birden fazla işlem yapılacaksa devlette gider gelirsiniz belki özelde ki 1 günlük iş bile aylar sürebilir devlette.
Eğri dediğinize göre diş teli gerekiyor. Devlette diş teli takılmıyor desem yeridir. 7 - 8 yıla anca sıra gelir. Çoğu kişide devlet hastanelerinde diş teli tedavisinin çok özensin yapıldığını söylüyor. Bu belirttiğim süre İstanbul için geçerli bu arada. Diğer küçük iller için belki bu kadar beklemezsiniz ama gene de uzunca bir süre beklersiniz.
Kanal tedavisi bile yapılmıyor diş hastanelerinde ve implantta. Diş teli var mıdır bilmem.
İsveç Cadısı 5
Uzman
Özel diş kliniklerinde gayet uygun taksitler ile yapılıyor hocam.
- Makaleler
- 14
Diş için özel en sağlıklısı. Devlet bu konuda hiç iyi değil maalesef.
- Makaleler
- 6
Devlette yalnızca diş çekimi yaptırılabilir. Onun dışı diş tedavileri için maddi durum olduğu sürece kesinlikle özel.
2011 yılında çapa devlet hastanesine muayene oldum. 2012 yılına tam 364 gün sonrasına randevu vermişlerdi. Kanal tedavisi ve dolgu yaptırmıştım. Hala bir sorun yaşamadım.
İstanbul için alt dişlerim için tel taktırmak istesem ne fiyat çekerler?
İstanbul için alt dişlerim için tel taktırmak istesem ne fiyat çekerler?