Diş macunu ve diş fırçası önerisi

SadeceEfe 38

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, diş fırçam kötü olduğundan zannediyorum; nedense hemen sertleşiyor fırça kısmı. Bu yüzden güzel bir fırça arıyorum. Bir de arkadaşlarım bana 3 tane macun önerdiler. Sizin de öneriniz var ise görmek isterim. Arkadaşlarımın önerdiği macunlar Marvis gri, Marvis yeşil ve Colgate Optic White Purple Reveal.

Ben Paradontax ve Signal Gum Pro yumuşak fırça kullanıyorum.

Diş hekimim önermişti bu ikiliyi bana. Oldukça memnunum.

Ek olarak bunların yanında bunu kullanıyorum:

Bu konuda cok kafa yormaya gerek yok acikcasi. Herhangi bir guvenilir markanin florurlu dis macunu modeli yeterli olur. Zaten ultra beyazlatma, ultra temizlik gibi ibareler tamamen pazarlama amacli.

Dis fircasi konusunda da eger cok sert bir firca olursa dis minesi ve dis eti konusunda biraz problemli olabilir. Tamamen yumusak firca ise yeterince etkili olmayabilir, orta sertlikte olani en ideali.

Ben hastalarıma orta-yumuşak fırça öneriyorum. Macun olarak ise içerisinde beyazlatıcı ibaresi geçmeyen, dişeti sağlığına yönelik ürünleri tercih etmelerini söylüyorum. Yemeklerden sonra da ağzınızı suyla çalkalamanız büyük oranda yeterli gelecektir (normal koşullarda).

Brom bana güven, bak samimi söylüyorum bana güven ve her türlü araştırmayı yap. Kişisel bakım ürünlerini Rossmann'ın kendi markalarından al. Diş macunundan tut, diş ipine; diş fırçasından tut, güneş kremine ve nemlendiricisine. Hem sudan ucuz, bildiğin bedava fiyatlar ve en önemlisi en pahalı rakiplerinden bile daha kaliteli içeriğe sahipler. Örneğin 60 TL'ye sattıkları diş ipi, 250 TL'ye satılan diş iplerinden çok daha iyi. Kendi markaları olduğu için ucuz satıyorlar, diğerleri de ithal olduğu için otomatik pahalı oluyor.

Sigara ve kahve tükettiğim için şu an bunu kullanıyorum ve çok memnunum > Marvis Whitening Mint Sigara İçenler için Beyazlatıcı
Bu da çok memnun kaldığım ve çok hızlı etki gösteren bir diş macunu > Parodontax 1+1 75 ml Geliştirilmiş Tat Beyazlatıcı Diş Macunu

Diş fırçası olarak bir öneride bulunamayacağım Oral B 750 pro kullanıyorum 8 yıldır. Şu an daha gelişmiş modelleri çıkmıştır. Ama kesinlikle şarjlı otomatik diş fırçası öneririm. Bir arkadaşıma önermiştim '' ben sakat mıyım elim yok mu ne gerek var '' demişti. Daha sonra doktoru da söyleyince aldı ve haklıymışsın çok fark var dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…