Diğer Disco Elysium - The Final Cut Steam platformu oyunu, ETail'de 15,25 TL

Masquerade54

Başarılı
Makaleler
1
Herkesin severek oynadığı o RPG oyunu Disco Elysium the final cut sürümü ETail'de sadece ve sadece 15,25 TL.
Halen alamayan varsa ve deneyimlemek isteyen varsa bu büyük fırsatı kaçırmasın.
Uzun ve sürükleyici bir hikaye sizleri bekliyor.
Oyunu "eTail7" kodu ile ekstra %7 indirim ile alabilirsiniz. Fakat sepet tutarı minimum 1 dolar olması gerekiyor.

Son düzenleme:
"eTail7" kodu ile ekstra indirim alabilirsiniz.

Bu arada sitede minimum sepet tutarı var, ~1 dolar olması lazım. Yani yanına başka bir şey de almanız şart.

Keşke daha önce görseydim.

Ben This War of Mine ile birlikte aldım, merak ettiğim oyunlardı. Teşekkürler.

Keşke daha önce görseydim.

Ben This War of Mine ile birlikte aldım, merak ettiğim oyunlardı. Teşekkürler.

Geçen Steam'den almıştım bende o oyunu. Gerçekten güzel bir oyun önce normal olan tüm hayatta kalmaya çalışan karekterlerin birer birer oynayıp sonrasında dlclere geçeceğim. Şu ana kadar 7 tanesini bitirdim. Final cut özelliğini de açarsan oyuna başalrken daha farklı sonlar elde edebiilyorsun.

Bilgi için teşekkürler hocam, hep merak ettiğim bir oyundu dediğim gibi. Vesilenizle bunu da aradan çıkartmış oldum

Site güvenilir mi ? Daha önce sorun yaşayan var mı ?

Site güvenilir mi? Daha önce sorun yaşayan var mı?

Hayır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tamamen güvenilir sık sık böyle indirimler yapıyor tanınan bilenen oyunlarda. Zamanında Detroit gibi oyunları gayet ucuza satmıştı indirimle. Üstelik Türk bir firma hocam o yüzden sıkıntı çıkmıyor ödemelerde de.

Eki Görüntüle 193312

Bilgi için teşekkürler hocam, hep merak ettiğim bir oyundu dediğim gibi. Vesilenizle bunu da aradan çıkartmış oldum

Rica ederim. Keyifli oyunlar dilerim.

Site güvenilir mi? Daha önce sorun yaşayan var mı?
Son derece güvenli. Daha dün Sifu aldım, kod 10 dakikada geldi.

Daha önce de alışverişim oldu çokça, hiçbir sorun yaşamadım. Hatta Discord sunucuları vardı, orada bayağı ilgileniyorlar her konuyla. Şu an takip etmiyorum ama.

Site güvenli zamanında God of War 2018 80 küsur TL - Uncharted 4 270 küsur TL - Days Gone 80 küsur TL - Last of Us Part 1 340 küsur TL'den almıştım zamanında dediğim 2 yıl olmadı Cidden 2023 yılında stok yapanlar çok karlı çıktı.

Şimdi 80 TL'ye GoW hesap bile bulunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…