Tek eksiği şu anlık türkçe dil yok.Katılıyorum. Matrix'in client tarafı. Arayüzü çok iyi. Kesinlikle önü açık.
Detaylar
Kim cevapladı?Matrix daha doğrusu Element.Merhaba, bildiğiniz üzere Discord kapatıldı, biz de arkadaşlar ile kararsız kaldık, sizce oyun için TeamSpeak mı daha iyi olur yoksa Skype mı?
RecepY
Uzman
Merhaba, bildiğiniz üzere Discord kapatıldı, biz de arkadaşlar ile kararsız kaldık, sizce oyun için TeamSpeak mı daha iyi olur yoksa Skype mı?
Merhaba meraktan soruyorum ama neden DNS değiştirip kullanmaya devam etmiyorsunuz?
Ben öyle yapıyorum da.
Değiştirmeme rağmen kullanamadım.Merhaba meraktan soruyorum ama neden DNS değiştirip kullanmaya devam etmiyorsunuz?
Ben öyle yapıyorum da.
RecepY
Uzman
Modem ayarlarından mı değiştirdiniz? Oradan değiştirmeyi deneyiniz ve Cloudflare DNS adresini kullanınız 1.1.1.1 ve 1.0.0.1
Zira diğer DNS adresleri ISS'ler tarafından engellenyor.
Modem ayarlarından mı değiştirdiniz? Oradan değiştirmeyi deneyiniz ve Cloudflare DNS adresini kullanınız 1.1.1.1 ve 1.0.0.1
Zira diğer DNS adresleri ISS'ler tarafından engellenyor.
Denedim hocam. Her şeyi denedim GoodbyeDPI falan da denedim robloxa giriş ekranına kadar girebiliyorum devamını getiremiyorum Discord hiç giremedim bir türlü. Proton VPN indirdim onunla girdim robloxa falan.
RecepY
Uzman
Denedim hocam. Her şeyi denedim GoodbyeDPI falan da denedim robloxa giriş ekranına kadar girebiliyorum devamını getiremiyorum Discord hiç giremedim bir türlü. Proton VPN indirdim onunla girdim robloxa falan.
Merhaba test etmek için Roblox indirdim şu an rahatça oynuyorum lütfen dns leak adresinden DNS test yapar mısınız?
Tarayıcınızda secure DNS özelliğinin kapalı olduğundan emin olun.
Hocam DNS değiştiremedim modem ayarlarından bir türlü.Merhaba test etmek için Roblox indirdim şu an rahatça oynuyorum lütfen dns leak adresinden DNS test yapar mısınız?
Tarayıcınızda secure DNS özelliğinin kapalı olduğundan emin olun.