Discord alternatifi yeni projem Kanki

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gokhan33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    discord
Bazı servislerde güncelleme yaptım anlık kesinti olabilir
Bahsettiğiniz yorum bugu sanırım mesajı gönderen profilin avatar gösterme algoritmasıyla alakalı. Ve kalıcı bir bug değil sayfayı yenilediğinizde düzelecektir. Notumu aldım yarın bakacağım.
Bu tarz efektif bildirimleriniz için teşekkürler

Hocam profilde kaydet tuşuna basıyorum. Çalışmıyor. Profil fotoğrafı ekleyecektim, ekleyemedim.

Sunucuyu kendi bilgisayarımda çalıştırmak için bir seçenek var mı?

Hocam profilde kaydet tuşuna basıyorum. Çalışmıyor. Profil fotoğrafı ekleyecektim, ekleyemedim.
Hocam sorun devam ediyor mu ? Hangi tarayıcıda deniyorsunuz ? sorun devam ediyorsa F12 tuşuna basıp consoledeki hatayı gönderebilirmisin ?
Sunucuyu kendi bilgisayarımda çalıştırmak için bir seçenek var mı?
Maalesef, aslında slack tarzı bir yapı değerlendiriyordum başta ama vazgeçtim. Projeyi bu aşamada bölmek çok daha fazla iş yükü çıkaracaktı bana. belki ileride "Business" için böyle bir yapı getirebilirim.

Hocam sorun devam ediyor mu ? Hangi tarayıcıda deniyorsunuz ? sorun devam ediyorsa F12 tuşuna basıp consoledeki hatayı gönderebilirmisin ?
Şu an devam ediyor mu bakmadım ancak Chrome'da denemiştim dün. Konsolda da internal server error diyordu.

@Gokhan33 Hocam meraktan soruyorum. Sunucunuzun özellikleri ne acaba?

Son düzenleme:
Şu an devam ediyor mu bakmadım ancak Chrome'da denemiştim dün. Konsolda da internal server error diyordu.

@Gokhan33 Hocam meraktan soruyorum. Sunucunuzun özellikleri ne acaba?
28 CPUs x Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2690 v4 @ 2.60GHz
Colocation hizmeti alarak barındırdığımız kendi sunucumuz üzerinde çalışıyor.

Projende başarılar. Kayıt olduk. İnşallah binlerce insan tarafından kullanılır

Eki Görüntüle 128058

teşekkürler

Gördüğüm kadarıyla sunucularda kaç kişi var ve kaç çevrimiçi var gözükmüyor, harici olarak sunucuya katıldığımızda sağ taraftan üyeleri de görüntüleyemiyoruz. Kullanıcı isimlerine tıkladığımızda kullanıcıların profilini de görüntüleyemiyoruz. Sağ Tık -> Profil de çalışmıyor. Aslında direkt sağ tık fonksiyonları çalışmıyor. Kanal ayarlarından izinlere girince uygulama çöküyor, direkt siyah ekran. Birisine istek attıktan sonra arkadaşlık isteğini iptal edemiyoruz.

Geliştirme ortamı hocam burası, yani bitmiş bir sistemin beta süreci gibi değil de geliştirmekte olduğum sürümün herkese açık hali.
Saydığınız özelliklerin bir çoğunu hala geliştiriyorum ancak kanal ayarlarındaki izinlerde çökme hatasının farkında değildim onu şuan düzeltiyorum. Geribildiriminiz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…