Discord alternatifi yeni projem Kanki

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gokhan33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    discord

Resmi olarak hesabımı açmış bulunmaktayım, umarım ileride proje ilgi görür ve hatalar düzeltilir.

Resmi olarak hesabımı açmış bulunmaktayım, umarım ileride proje ilgi görür ve hatalar düzeltilir.
Teşekkürler.

Arkadaş listesi, filtreleme sayfaları ve çevrimiçi/çervrimdışı sistemi bitti.
İzin sayfası ve bazı yazım hataları düzeltildi.

Bilinen bir çok ufak tefek hatalar giderildi.

Hata/sorun gördükçe bildirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Ana sunucunun linki bile aynı.

Üff dava etseler var ya ne soyarlar sizi he.

Ana sunucunun linki bile aynı.

Eki Görüntüle 132243

Üff dava etseler var ya ne soyarlar sizi he.
Komik Discord sesli sohbetin mi patentini aldı yoksa kullandığı renk tonlarıyla tasarımın mı ?
Tasarımın geçici olduğu ve bu dönemde bir ticari amaç gütmediği, hatta discordun ülkemizde aktif olmaması sebebiyle herhangi bir ticari olarak zarara uğrama durumları da söz konusu değil.

Akif hocamın da dediği gibi bildiğin çakma Discord bu. İlla patent lazım değil dava edilmen için, arayüzünden tut yazı fontuna kadar aynısı.

Akif hocamın da dediği gibi bildiğin çakma Discord bu. İlla patent lazım değil dava edilmen için, arayüzünden tut yazı fontuna kadar aynısı.
Sırf boş vaktim var diye polemiğe giriyorum yoksa uğraşmam
Font aynı değil, olsa bile font'un lisansını almaları gerekir dava açabilmeleri için.

Tasarım konusuna değindim ama hadi yine açıklayayım. Sistemin temel fonksiyonlarına, mimariye ve kodlamaya odaklandığım için tasarım konusunda vakit kaybetmemek için discord'u baz aldım. Tasarımcı olmadığım için, yapabileceğim tarafa odaklanıp temel fonksiyonlar bittikten sonra profesyonel bir grafikerden destek alarak özgün dokunuşlarla elden geçireceğim.

Paylaştığım bu adres bitmiş bir ürünün son hali değil, developer (geliştirme) ortamıdır. Bir ekip işi olmadığı için haliyle sistemi test edecek QA' (kalite kontrol) yapabilecek bir çalışanım yok. Bende bu ortamı genele açarak insanların geri bildirimleriyle gözümden kaçan hataları bildirmelerini ve insanların görüşlerini öğrenmek istedim.

Benzetebilmek de marifet. Güzel olmuş. Tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…