3 3996 Başarılı Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.269 Çözümler 2 Beğeniler 574 12 Temmuz 2024 #1 Eğer yoksay dersem arkadaşlık isteği, isteği atan kişiye isteğiniz reddedildi vb. bildirim gelir mi? Haberi olur mu?
Eğer yoksay dersem arkadaşlık isteği, isteği atan kişiye isteğiniz reddedildi vb. bildirim gelir mi? Haberi olur mu?
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 12 Temmuz 2024 #2 Hayir bildirim gitmez ama gonderilen isteklerden gonderdigi istek kaldirilinca anlar reddettigini. Artı 0 Eksi
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.661 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 12 Temmuz 2024 #3 Olsun kardeşim bırak ne takıyosun sevmiyorum seni diyeceksin ya yüzüne yüzüne. Rahat ol. Artı 0 Eksi
adios Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 827 Makaleler 1 Çözümler 111 Beğeniler 1.137 Yer Death 12 Temmuz 2024 #4 Silinen üye dedi: Hayir bildirim gitmez ama gonderilen isteklerden gonderdigi istek kaldirilinca anlar reddettigini. Genişletmek için tıkla... Yoksay seçince, kişinin gönderdiği istek kendisinde kalıyor galiba. Bu bir bug sanırım, fakat birçok kişi bana "İsteğimi kabul etmemişsin, hala bekliyor" diyor, bakıyorum istek falan yok bende. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hayir bildirim gitmez ama gonderilen isteklerden gonderdigi istek kaldirilinca anlar reddettigini. Genişletmek için tıkla... Yoksay seçince, kişinin gönderdiği istek kendisinde kalıyor galiba. Bu bir bug sanırım, fakat birçok kişi bana "İsteğimi kabul etmemişsin, hala bekliyor" diyor, bakıyorum istek falan yok bende.