Y yuimiya Üyecik Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 7 Mayıs 2025 #1 Discord başlangıç ekranında takılı kalıyor.
Çözüm Lotr Manyağı 7 Mayıs 2025 yuimiya dedi: Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız.
yuimiya dedi: Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız.
Lotr Manyağı 1 Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.999 Makaleler 2 Çözümler 238 Beğeniler 3.465 Yer Middle Earth🧙♂️ 7 Mayıs 2025 #2 Discord hala ülkemizde engelli durumda, VPN kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Y yuimiya Üyecik Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 7 Mayıs 2025 #3 Lotr Manyağı dedi: Discord hala ülkemizde engelli durumda, VPN kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor. Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Discord hala ülkemizde engelli durumda, VPN kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor.
Lotr Manyağı 1 Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.999 Makaleler 2 Çözümler 238 Beğeniler 3.465 Yer Middle Earth🧙♂️ 7 Mayıs 2025 #4 yuimiya dedi: Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız. Artı 0 Eksi Çözüm
yuimiya dedi: Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız.
KS KS Y yuimiya Üyecik Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 7 Mayıs 2025 #5 Lotr Manyağı dedi: Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşekkür ederim.