Y yuimiya Üyecik Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 7 Mayıs 2025 #1 Discord başlangıç ekranında takılı kalıyor.
Çözüm Lotr Manyağı 7 Mayıs 2025 yuimiya dedi: Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız.
yuimiya dedi: Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.982 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.432 Yer Middle Earth🧙♂️ 7 Mayıs 2025 #2 Discord hala ülkemizde engelli durumda, VPN kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Y yuimiya Üyecik Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 7 Mayıs 2025 #3 Lotr Manyağı dedi: Discord hala ülkemizde engelli durumda, VPN kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor. Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Discord hala ülkemizde engelli durumda, VPN kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.982 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.432 Yer Middle Earth🧙♂️ 7 Mayıs 2025 #4 yuimiya dedi: Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız. Artı 0 Eksi Çözüm
yuimiya dedi: Goodbyedpi ile sorunsuz giriyordum. Fakat birden açılmamaya başladı. Tarayıcıdan açılıyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız.
KS KS Y yuimiya Üyecik Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 7 Mayıs 2025 #5 Lotr Manyağı dedi: Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Videodaki adımları uygulayıp sonucu paylaşınız. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşekkür ederim.