neroj Uzman Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 10 19 Ocak 2025 #1 Discord'da bir arkadaş bana sunucu daveti attı ama davet gecersiz diyor, davet suresiyle de alakası yok. Bunu nasıl cozerim? Her turlu şeyi denedik başka sunuculara da giremiyorum.
Discord'da bir arkadaş bana sunucu daveti attı ama davet gecersiz diyor, davet suresiyle de alakası yok. Bunu nasıl cozerim? Her turlu şeyi denedik başka sunuculara da giremiyorum.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 19 Ocak 2025 #2 Çözüldü 'Discord "Davet geçersiz" hatası' konusundaki mesaj 16 Ocak 2025 Captain Frenchkiss dedi: Sunucuların davet süresi dolmadığından emin miyiz hocam? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 20-25 tane sunucu denedim, aynı linkleri arkadaşıma attım kendisi katılabiliyor. yunus dedi: Free VPN Chrome extension - Best VPN by uVPN - Chrome Web Store ile deneyiniz. Kullandığınız VPN ile sunucudan bir kullanıcıya ban atıldıysa o sağlayıcı giriş yapamaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bu VPN ile bağlanınca sunuculara girebiliyorum. Bu konuda bir çözüm belirtilmiş. Dener misiniz? Artı 0 Eksi
Çözüldü 'Discord "Davet geçersiz" hatası' konusundaki mesaj 16 Ocak 2025 Captain Frenchkiss dedi: Sunucuların davet süresi dolmadığından emin miyiz hocam? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 20-25 tane sunucu denedim, aynı linkleri arkadaşıma attım kendisi katılabiliyor. yunus dedi: Free VPN Chrome extension - Best VPN by uVPN - Chrome Web Store ile deneyiniz. Kullandığınız VPN ile sunucudan bir kullanıcıya ban atıldıysa o sağlayıcı giriş yapamaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bu VPN ile bağlanınca sunuculara girebiliyorum. Bu konuda bir çözüm belirtilmiş. Dener misiniz?
KS KS neroj Uzman Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 10 19 Ocak 2025 #3 Oltran dedi: Çözüldü 'Discord "Davet geçersiz" hatası' konusundaki mesaj 16 Ocak 2025 Captain Frenchkiss dedi: Sunucuların davet süresi dolmadığından emin miyiz hocam? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 20-25 tane sunucu denedim, aynı linkleri arkadaşıma attım kendisi katılabiliyor. yunus dedi: Free VPN Chrome extension - Best VPN by uVPN - Chrome Web Store ile deneyiniz. Kullandığınız VPN ile sunucudan bir kullanıcıya ban atıldıysa o sağlayıcı giriş yapamaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bu VPN ile bağlanınca sunuculara girebiliyorum. Bu konuda bir çözüm belirtilmiş. Dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ama VPN paralı. Artı 0 Eksi
Oltran dedi: Çözüldü 'Discord "Davet geçersiz" hatası' konusundaki mesaj 16 Ocak 2025 Captain Frenchkiss dedi: Sunucuların davet süresi dolmadığından emin miyiz hocam? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 20-25 tane sunucu denedim, aynı linkleri arkadaşıma attım kendisi katılabiliyor. yunus dedi: Free VPN Chrome extension - Best VPN by uVPN - Chrome Web Store ile deneyiniz. Kullandığınız VPN ile sunucudan bir kullanıcıya ban atıldıysa o sağlayıcı giriş yapamaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bu VPN ile bağlanınca sunuculara girebiliyorum. Bu konuda bir çözüm belirtilmiş. Dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ama VPN paralı.
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 19 Ocak 2025 #4 Kullandığınız VPN ile alakalı bir durum. Bazı ISS firmaları VPN'lere de engel koymaya başladı artık. Hangi VPN'i kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Kullandığınız VPN ile alakalı bir durum. Bazı ISS firmaları VPN'lere de engel koymaya başladı artık. Hangi VPN'i kullanıyorsunuz?
KS KS neroj Uzman Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 10 19 Ocak 2025 #5 Barış dedi: Kullandığınız VPN ile alakalı bir durum. Bazı ISS firmaları VPN'lere de engel koymaya başladı artık. Hangi VPN'i kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... WARP Zero Trust. Artı 0 Eksi
Barış dedi: Kullandığınız VPN ile alakalı bir durum. Bazı ISS firmaları VPN'lere de engel koymaya başladı artık. Hangi VPN'i kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... WARP Zero Trust.
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 19 Ocak 2025 #6 @neroj, VPN Proton: Fast & Secure VPN - Apps on Google Play ile deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS neroj Uzman Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 10 19 Ocak 2025 #7 Barış dedi: @neroj, VPN Proton: Fast & Secure VPN - Apps on Google Play ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu sağ olun. Artı 0 Eksi
Barış dedi: @neroj, VPN Proton: Fast & Secure VPN - Apps on Google Play ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu sağ olun.