Discord farklı emojiler nasıl kullanılır?

Galiba çok yanlış anlattım ama mesela bu emoji fontunu değil de.

Bu tarz emoji fontunu kullanmak istiyorum mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani Discord'un kendi yazı fontu bile değişmiyor yanlış değilsem. Yine pluginler aracılığıyla belki değişiyordur ama bu bile zor. Emojilerin farklı fonta sahip hâllerini kullanmak da imkansıza yakın görünüyor. Denemeniz gereken şey sticker şeklinde veya kendiniz emoji şeklinde yapıp kullanmanız. Veya pluginlerle denemek olacaktır.

Hocam biyara Android'de başıma gelmişti Android'in kendi emojileri çıkıyordu Discord'un değil.

Hocam biyara Android'de başıma gelmişti Android'in kendi emojileri çıkıyordu Discord'un değil.
Android'in kendi klavyesinden atarken belki öyle gözükmüş olabilir. Diğer türlü zaten dışarıdan bir müdahele olmadığı sürece fontunun değişmesi imkansız. Anca bug olmuştur.

Bu tarz emoji fontunu kullanmak istiyorum mümkün mü?
Masaüstünde Discord içine CSS enjekte edebilen uygulamalar var (Discord kullanım koşullarını ihlal ettiği için paylaşamıyorum). Discord, Electron kullandığı için büyük ihtimalle basit bir CSS ile değiştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…