Dextep Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 48 Çözümler 2 Beğeniler 6 16 Aralık 2025 #1 Legacy'de geliyordu, bunda gelmiyor nedense anlamadığım şekilde. Discord'da oynuyor gözüküyorum, algılıyor. Çözümü var mıdır?
Legacy'de geliyordu, bunda gelmiyor nedense anlamadığım şekilde. Discord'da oynuyor gözüküyorum, algılıyor. Çözümü var mıdır?
Çözüm Dextep 17 Aralık 2025 Kriyus dedi: Oyunu pencereli tam ekrana alıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam. Dextep dedi: Düzelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Discord'da kayıtlı oyunlarda GTA V gözükmüyordu ama durum olarak gözüküyordu. Kayıtlı oyunlara ekledim ve sorun çözüldü.
Kriyus dedi: Oyunu pencereli tam ekrana alıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam. Dextep dedi: Düzelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Discord'da kayıtlı oyunlarda GTA V gözükmüyordu ama durum olarak gözüküyordu. Kayıtlı oyunlara ekledim ve sorun çözüldü.
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 459 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 195 17 Aralık 2025 #2 Dextep dedi: Legacy'de geliyordu, bunda gelmiyor nedense anlamadığım şekilde. Discord'da oynuyor gözüküyorum, algılıyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunu pencereli tam ekrana alıp dener misin? Artı 0 Eksi
Dextep dedi: Legacy'de geliyordu, bunda gelmiyor nedense anlamadığım şekilde. Discord'da oynuyor gözüküyorum, algılıyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunu pencereli tam ekrana alıp dener misin?
KS KS Dextep Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 48 Çözümler 2 Beğeniler 6 17 Aralık 2025 #3 Kriyus dedi: Oyunu pencereli tam ekrana alıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam. Dextep dedi: Düzelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Discord'da kayıtlı oyunlarda GTA V gözükmüyordu ama durum olarak gözüküyordu. Kayıtlı oyunlara ekledim ve sorun çözüldü. Son düzenleme: 9 Ocak 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
Kriyus dedi: Oyunu pencereli tam ekrana alıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam. Dextep dedi: Düzelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Discord'da kayıtlı oyunlarda GTA V gözükmüyordu ama durum olarak gözüküyordu. Kayıtlı oyunlara ekledim ve sorun çözüldü.