Discord Discord hesabına birisi girmiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HayattYordu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 231
  • Etiketler Etiketler
    discord

HayattYordu

Uzman
Arkadaşlar merakımdan aylar sonra hesabıma giriş yaptım. Geçen ay Discord hesabıma birisi girmiş tüm arkadaşlarıma 20 euro değerinde fake Steam Link'i atmış. En az 15 tane yabancı kişilerle arama gerçekleştirilmiş. Şifremi değiştirdim başka ne yapmalıyım? Hesabımı kapatmam mı gerekiyor?

2 aşamalı doğrulama ekle. E-Posta'nı değiştirebilirsin, şifreni şifre yöneticisinden oluşturabilirsin.

2fa, mail değişimi.

E-postayı tuhaf tuhaf, halk ağzıyla "Andiri gundiri" yerlere kayıt ettiyseniz e-postayı da değiştirin. Örneğin eski e-postanıza benzemeyen bir e-posta adresi alın ve önemli hesapları ona kaydedin. Onları da Ente Auth veya benzeri bir 2 aşamalı doğrulama programları ile koruyun.

Yetmiyor şifre değiştirmen, benim eski konularıma bak bende giriş bilgilerimin çalındığı bir virüs yemiştim. Şifren, iki aşamalı doğrulman hiç bir şeye yaramıyor inanılmaz açıkları var tüm sitelerin. En iyisi tüm cihazlardan çıkış yapman. Şifre değişikliği, çift doğrulamalar tabii ki önemli ama giriş yaparken muhtemelen oturumunu kopyalayıp her şeyine giriş yapabiliyor. Tüm cihazlardan çıkış yaptıktan sonra oturum cookielerin vb. her şeyin baştan oluşacağı için karşı tarafı da engelliyorsun. Tabii bilgisayarında virüs duruyorsa devam ediyor.

Bilgisayarımda virüs yok ve telefonumda da saçma linklere tıklamadım. Nereden çaldılar anlayamadım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…