Böyle bir program var mı? 15 saniye süresi olsun. Ne kadar video koyarsam onları atsın. 15 saniyede 1 video atsın. Böyle bir program yoksa kendim yapmak istiyorum.
Nasıl atacak? Link olarak mı? Dosya olarak mı? Local bilgisayardan mı atacak? Telefondan mı? Nereden alacak videoları? Oyun içinden mi örneğin. Daha açıklayıcı olmalı ben hiç bi şey anlamadım.
Discord Media Uploader : Automated Mass Files uploading to Discord Server without the need of manual interaction. - Nikhil-Makwana1/DiscordMediaUploader
Nasıl atacak? Link olarak mı? Dosya olarak mı? Local bilgisayardan mı atacak? Telefondan mı? Nereden alacak videoları? Oyun içinden mi örneğin. Daha açıklayıcı olmalı ben hiçbir şey anlamadım.
Discord Media Uploader : Automated Mass Files uploading to Discord Server without the need of manual interaction. - Nikhil-Makwana1/DiscordMediaUploader
O zaman bu botu self bot olarak yapacaksınız fakat şöyle bir sorun var Discord self bot kullandığını tespit ederse hesabınız kapatılır ve diğer hesaplarınız risk altında kalır.
O zaman bu botu self bot olarak yapacaksınız fakat şöyle bir sorun var Discord self bot kullandığını tespit ederse hesabınız kapatılır ve diğer hesaplarınız risk altında kalır.