Discord için WARP'a alternatif önerisi

kerem1238806

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Cumadan beri WARP'da sorun yaşamaktayım. Sadece Discord ve Steam'de sorun yaşanıyor. Onun dışında WARP'la internette rahatça gezinebiliyorum ama Steam'de sanki internetim çok yavaşmış gibi davranıyor. Oyunlara girebiliyorum ama mesela Rust'a girmeye çalışırken oyun sanki kötü bir PC'm varmış gibi çok geç açılıyor ve donarak açılıyor. WARP'ı kapatıp açtığımda sorun yok. Discord'da da mesajlar yüklenmiyor.

Bu sorun cumadan itibaren devam ediyor. Sorunumu çözecek GoodbyeDPI dışında alternatif yöntem aramaktayım. WARP gibi pratik, hızlı bir VPN var mı bilmiyorum, onu öğrenmek için konuyu açtım. Durduk yere kendiliğinden kapanmayan hızlı bir VPN işimi çözer diye düşünmekteyim.

DNS değiştirebilirsiniz veya Mullvad VPN'i önerebilirim; gizlilik ve mahremiyet konusunda muhteşem.

Rust oynuyor olmasaydın Zapret2 önerirdim ama WinDivert kullanan yazılımlarla sorun yaşarsın. ByeDPI ile şansını dene. Madem sadece Discord için lazım ByeDPI'ı sadece Discord için ayarlayan DPIscord yazılımını kullanabilirsin.

SplitWire öneririm, Discord'a özel bir araç. Techolay kanalında nasıl kullanılacağına dair video da mevcut.

Proton VPN.

SplitWire öneririm, Discord'a özel bir araç. Techolay kanalında nasıl kullanılacağına dair video da mevcut.
Şuan SplitWire kullanıyorum ve program keyfine göre mesajları yüklüyor ya da hiç yüklemiyor. Ss'i şimdi aldım. Bu programın güncellenmesi gerekiyor bence.

Ses odalarına sorun yaşamadan girebiliyorum allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…