Discord için WARP'a alternatif önerisi

Birde anlamadığım bir şey var aynı kurulumu ddr3 bir pc vardı depo'da ona kurup denedim. Onda sorun yaşamadan açılıyordu Discord ama ddr4 sistemime kurduğumda ssteki gibi bir durumla karşılaşıyorum.
Hiçbir şekilde mantığını anlamıyorum gerçekten. Keyfine göre çalışıyor uygulama. Github da ticket açmak lazım sorun ile ilgili.

Aynı durum bende de var ama ben şu an herhangi bir DPI aracı kullanmıyorum, Discord'a sık girmediğim için Proton VPN kullanıyorum. Şu an genel bir sorun da olabilir.
Anlık bende de durum aynı hocam arkadaşla sesteyim ama mesajlar yok Eki Görüntüle 274318

Aynı sorun warpta da var işte

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar hepsine bakacağım.

şu anda WARP ile steam hiç açılmıyor bile. İnternette gezinirken hiç sorun yok ama steam açılmıyor. Açılırsa da çok geç açılıyor sanki 5kbps internetle açıyormuşum ve oynuyormuşum gibi. Sorunun warptan mı steamden veya dc'den mi kaynaklandığından emin değilim.

Sorun WARP. İyi çalıştığı zaman bile 15 mbps falan veren bir hizmet. Şu an ise Discord için sorunlu. Splitwire'da da aynı hata var çünkü o da temelde WARP (wiresock kısmı).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…