Merhaba,

Herkesten kullanıcı adlarında diskriminatör (kullanıcıadı#0000) kullanmak yerine kendisine özel bir kullanıcı adı seçmesini rica ediyoruz. Discord, 4 Mart 2024 tarihinden itibaren kullanıcı adlarını güncellememiş olan kullanıcılara özel kullanıcı adları atamaya başlayacaktır. Sana bu e-postayı henüz yeni bir kullanıcı adı seçmediğin için gönderdik.

Kullanıcı adını 4 Mart 2024 tarihine kadar güncellemezsen Discord'un hesabına özel, yeni bir kullanıcı adı atayacağını bildirmek isteriz. Mevcut kullanıcı adına benzer bir özel kullanıcı adı atamaya çalışacağız.

Talimatları takip ederek kullanıcı adını hemen güncelleyebilirsin:

Masaüstü/Tarayıcı

1. Sol alttaki çark işaretini seçerek Kullanıcı Ayarları'nı aç
  2. Hemen Başla'ya tıkla
Mobil

1. Ekranın sağ alt kısmında yer alan profiline dokunarak Sen sekmesini
  2. Hemen Başla'ya dokun
Kullanıcı adını, Kullanıcı Ayarları kısmından her zaman değiştirebilirsin. Kullanıcı adları ile ilgili yakın dönemde yaptığımız değişiklikler hakkında daha fazla bilgi almak için destek makalemizi inceleyebilirsin.

Teşekkürler,

Discord
Diskriminatör çok daha iyiydi, nitro alınca etiketi değiştirme kısmıda çok iyiydi. Şimdi o özellik kalktı, kötü oldu bu.

Discord ilk önce eski hesaplara isim değiştirme iznini kademeli verdiğinden 2-3 ay ile kendi ismimi kaçırdım. O zamandan beri küskünüm Discord'a. İsmimi alan adam 6 Temmuz 2017. benim hesabım 8 Eylül 2017.

Discord ilk önce eski hesaplara isim değiştirme iznini kademeli verdiğinden 2-3 ay ile kendi ismimi kaçırdım. O zamandan beri küskünüm Discord'a. İsmimi alan adam 6 Temmuz 2017. benim hesabım 8 Eylül 2017.
Bu çok saçma bir şey bu arada, herkese aynı anda gelmeliydi diye düşünüyorum ben.