2242

Üstün
Arkadaşlar korkmam gerekiyor mu? Zaten mail ismi farklı. Ama Discord böyle şeyler ile hiç ilgilenmiyor. Nasıl bir açık ise artık.

Arkadaşlar korkmam gerekiyor mu? Zaten mail ismi farklı. Ama Discord böyle şeyler ile hiç ilgilenmiyor. Nasıl bir açık ise artık.

Bu tarz bilgiler kolay bulunuyor ancak 2 aşamalı doğrulama ya da mail doğrulamanız varsa hesabınıza girmeleri için mailinizi çalmaları lazım o da zor olduğu için korkmanız gereken bir durum yok.

Discord da hesabını yetkili uygulamardan kimlere verdiysen onlar görebilir onun dışında normal kullanıcı mailini bulamaz göremez.

Sen yine de mailini 2 aşamalı doğrulamalarını aktif et maksimum güvenliğe çıkar.

Örnek:

1757847599167.webp

Discord da hesabını yetkili uygulamardan kimlere verdiysen onlar görebilir onun dışında normal kullanıcı mailini bulamaz göremez.

Sen yine de mailini 2 aşamalı doğrulamalarını aktif et maksimum güvenliğe çıkar.

Örnek:

Eki Görüntüle 184834

Buluyorlar ben de bilmiyorum. Yetkili uygulamalarda güvensiz uygulama yok.

Discord mail adreslerinin nereden bulunabildiğine örnek verir misiniz?

Public sunucular. Sanal mafyalar anlayacağın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buluyorlar bende bilmiyorum. Yetkili uygulamalarda güvensiz uygulama yok.

Public sunucular. Sanal mafyalar anlıyıcan.

CraftRise tarzı yerlere kayıt olduysan data Breach'ler yaşanıyor. Mesela adam senin Discord nickini o text dosyasında aratıyor böylece mail şifre gibi şeyler gözüküyor.