Discord platformunda şikayeti engelleyen kişi de suçlu sayılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 409
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
  • Etiketler Etiketler
    discord kişi

409

Üstün
Makaleler
3
Sormayı unuttum, o yüzden buraya danışmak istedim. Discord platformunda bir arkadaş hakaret edilmemesi gereken birisine hakaret etmiş, ben de gerekli yere şikayet edeceğimi söyledim. Ardından kurucu arkadaş ismini vermiyorum beni 'tehdit' gerekçesiyle banlıyor. Bu hakareti edeni zaten gerekli yerlere veriyorum. Teknik terim fazla bilmiyorum kusura bakmayın. Suçun üstünü örten arkadaşı da şikayet etsem o da ceza alır mı? Yani adam gidiyor edilmemesi gereken kişiye hakaret ediyor ve bunu ben şikayet edeceğimi bildirdiğim zaman kurucu arkadaş beni uzaklaştırıyor. Sanırım şikayet edemesin diye yaptı fakat gereken bilgiyi zaten kanıt amacı ile aldım. Bunun sonucu ne olur? Aranızda özellikle avukat olan var ise bilgi verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

X'e gir orada şu anda canlı yayın yapıyorlar. Onlarca avukat var odada. Herhangi birisine DM atabilirsin. Burada kim ne derse boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…