Discord saat 6'da kapanacak iddiası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hu tao
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 903
  • Etiketler Etiketler
    discord saat
Hiçbir şeyin yasağı veya kısıtlaması haklı olamaz, bu site/uygulama po*** sitesi olsa bile.

TikTok yapay zeka ile Mustafa Kemal Atatürk'ü saçma işlerine alet edenlerin olduğu platform. Discord'da ise 13 yaşından küçük birinin hesap açmaması lazım ama açarsa belki po*** gibi yazışmalara veya konuşmalara yanlışlıkla denk gelebileceği yer.

TikTok yapay zeka ile Mustafa Kemal Atatürk'ü saçma işlerine alet edenlerin olduğu platform.
E yani, bu özgürlük kısıtlamaya gerekçe değil. Aynı biçimde İslamcı kesim de İnstagram'ın kapanmasını Haniye adlı şahıs üzerinden savunuyor.
Discord'da ise 13 yaşından küçük birinin hesap açmaması lazım ama açarsa belki po*** gibi yazışmalara veya konuşmalara yanlışlıkla denk gelebileceği yer.
Hocam sizi severim, ama azcık akıl. Benim arkadaşlarımla sohbet edip oyun oynadığım bir ortamı çocuğuna sahip çıkamayan 3-5 veli yüzünden kapatmak mantıklı mı ? Sonra ben misal Valorant oynarken Discord'u açmak için VPN kullanmam gerekir o da oyunda sıkıntı. Veya biz okul projelerini de Discord'dan yapıyoruz mesela. Bakın benim kardeşim 11 yaşında, Discord hesabı açacağım dedi laf arası. Oturdum anlattım neden olmaz, uygun değil, 14'ünü bekle diye mesela.
Reddit'de de, Discord'da da ne pislikler var biliyorum ama Reddit'i sorunlarına çözüm bulmak/sohbet etmek Discord'u ise normal kullanan insanlar var

Mesela örneğin X uygulamasına girip #po*** yazdığımda çıplaklık içeren videolar görebiliyorum. Aslında bu tür uygulamalar bence en mantıklısı kimlik fotoğrafı doğrulaması yapması lazım ki 13 yaşından küçükler hesap açamasın. Mesela ben bilmeden 13 yaşından küçükken X hesabı açmışım tabii bir an da karşıma doğum tarihi seçme ekranı gelince ben de normal olarak bilgilerimi girdim. Daha sonra tabii hesap kilitlendi ben de X'e tereddüt etmeden kimliğimi yolladım ve hesabım geri açıldı. Tabii herkes kimliğini yollamak istemeyebilir o yüzden bunun önüne başka nasıl geçilebilir bilmiyorum. @MechaAti

Hocam hatlara bağlı olabilir, telefon hatları çocuğun üstüneyse uygulama o hattan veriyi talep edebilir. Olur mu bilmiyorum ama çözüm bulunur buna. TC Kimlik doğrulama olan bir uygulama Türkiye'de tutmaz. Bu konuya ben de katılırım.

Bunun sorumlusu 13 yaşından küçük olanların hesap açması değil, 2024 yılında buna önlem "almayanlar" alamayanlar demiyorum "almayanlar" dır. Tıpkı po. Rno tu kaka deyip zibilyon tane po. Rno sitesi olması gibi her şey "bilerek-bilinçli hatta kasıtlı" yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…