Çözüldü Discord sunucularına girilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 573
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    discord
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

573

Uzman
1.1.1.1 WARP kullanıyorum, sunuculardan herhangi bir ban yemediğim halde giremiyorum. Kullandığım VPN ile ilgili olduğunu düşünmeye başladım. Discord yasaklanmadan önce böyle bir şey yaşamıyordum. (sadece tek bir sunucuda değil bütün sunuculara giremiyorum)

Çözüm
Mobil cihazınızda Discord ve herhangi bir VPN yüklü ise kullanmayı deneyin, mobilden giriş yapabiliyor olacaksınız.
Mobil cihazınızda Discord ve herhangi bir VPN yüklü ise kullanmayı deneyin, mobilden giriş yapabiliyor olacaksınız.

Çözüm

Mobildede WARP kullanıyorum ama maalesef ki girilmiyor, başka bir VPN ile deneyip buraya sonucu paylaşırım.

Sorun 1.1.1.1 WARP'tan dolayı kaynaklanıyormuş, ProtonVPN ile denediğimde bir sorun çıkmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…