Yer
Turkiye
Bir sene önceki yaptığım tasarımlarım. Birkaç Discord sunucusuna bu tarz tasarımlar yapmıştım. Sizce nasıllar? Bu tarz tasarım işlerine devam etmeli miyim yoksa boş ver gitsin diyeceğimiz düzeydeler mi?

marvellandlogo.webp

Baslksz-1.webp

scopyesil.webp

SPOILER_image2.webp

image.webp

0527_AdobeExpress_1.gif

Ek olarak: 6reheyt.gif

Çöp diyebilirim. 3 boyutlu tasarımlar yapma ve Discord logusunun üstünde çalışma.
Adam senden emir mi alacak böyle yorum mu yazılır. Her sanatçı sanki zirveden başlıyor. Forumda olmasaydık daha nice şeyler söylerdim ama maalesef. Ha ayrıca düşünsene kendi yaptığın bir şeyi insanlara değerlendirmesi için atıyorsun ve ampul ppli bir eleman gelip sana böyle şeyler yazıyor. Ne kadar komik olurdu ha?

Adam senden emir mi alacak böyle yorum mu yazılır? Her sanatçı sanki zirveden başlıyor. Forumda olmasaydık daha nice şeyler söylerdim ama maalesef. Ha ayrıca düşünsene kendi yaptığın bir şeyi insanlara değerlendirmesi için atıyorsun ve ampul PPL'i bir eleman gelip sana böyle şeyler yazıyor. Ne kadar komik olurdu ha?

Dostum, ne anlatıyorsun? Beğenmediğimi söyledim ve birkaç öneri verdim.

Adam senden emir mi alacak böyle yorum mu yazılır. Her sanatçı sanki zirveden başlıyor. Forumda olmasaydık daha nice şeyler söylerdim ama maalesef. Ha ayrıca düşünsene kendi yaptığın bir şeyi insanlara değerlendirmesi için atıyorsun ve ampul ppli bir eleman gelip sana böyle şeyler yazıyor. Ne kadar komik olurdu ha?
Eleştirel yorumlara açık olacak şekilde konuyu açtım hocam, yazanın üslubu fikirlerimi değiştirmeyecektir. Bu belli bir cevap beklemek gibi olacağından takılmayalım. Düşünceniz için teşekkür ederim 🫂