Bir sene önceki yaptığım tasarımlarım. Birkaç Discord sunucusuna bu tarz tasarımlar yapmıştım. Sizce nasıllar? Bu tarz tasarım işlerine devam etmeli miyim yoksa boş ver gitsin diyeceğimiz düzeydeler mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Çöp diyebilirim. 3 boyutlu tasarımlar yapma ve Discord logusunun üstünde çalışma.
Yorumlarınız için teşekkür ederim, yapmamı isteyen kişiler discord teması üzerine olmasını istediği için bu şekildeydi.Çöp diyebilirim. 3 boyutlu tasarımlar yapma ve Discord logusunun üstünde çalışma.
windows
Uzman
Adam senden emir mi alacak böyle yorum mu yazılır. Her sanatçı sanki zirveden başlıyor. Forumda olmasaydık daha nice şeyler söylerdim ama maalesef. Ha ayrıca düşünsene kendi yaptığın bir şeyi insanlara değerlendirmesi için atıyorsun ve ampul ppli bir eleman gelip sana böyle şeyler yazıyor. Ne kadar komik olurdu ha?Çöp diyebilirim. 3 boyutlu tasarımlar yapma ve Discord logusunun üstünde çalışma.
Adam senden emir mi alacak böyle yorum mu yazılır? Her sanatçı sanki zirveden başlıyor. Forumda olmasaydık daha nice şeyler söylerdim ama maalesef. Ha ayrıca düşünsene kendi yaptığın bir şeyi insanlara değerlendirmesi için atıyorsun ve ampul PPL'i bir eleman gelip sana böyle şeyler yazıyor. Ne kadar komik olurdu ha?
Dostum, ne anlatıyorsun? Beğenmediğimi söyledim ve birkaç öneri verdim.
windows
Uzman
Asıl sen ne anlatıyorsun? Beğenmediğini söyleyebilirsin de, senin şu birkaç öneri birdaha tasarım yapma şeklinde biraz saçma değil mi?Dostum, ne anlatıyorsun? Beğenmediğimi söyledim ve birkaç öneri verdim.
Asıl sen ne anlatıyorsun? Beğenmediğini söyleyebilirsin de, senin şu birkaç öneri bir daha tasarım yapma şeklinde biraz saçma değil mi?
Tamam dostum, haklısın
Küçükken tasarlamışım, çok güzel değil mi?
Eleştirel yorumlara açık olacak şekilde konuyu açtım hocam, yazanın üslubu fikirlerimi değiştirmeyecektir. Bu belli bir cevap beklemek gibi olacağından takılmayalım. Düşünceniz için teşekkür ederimAdam senden emir mi alacak böyle yorum mu yazılır. Her sanatçı sanki zirveden başlıyor. Forumda olmasaydık daha nice şeyler söylerdim ama maalesef. Ha ayrıca düşünsene kendi yaptığın bir şeyi insanlara değerlendirmesi için atıyorsun ve ampul ppli bir eleman gelip sana böyle şeyler yazıyor. Ne kadar komik olurdu ha?
windows
Uzman
Mutlaka tasarımcılığa başlamalısınız. Eserleriniz göz kamaştırıcı derecede harikulade görünüyor.Tamam dostum, haklısın
Küçükken tasarlamışım, çok güzel değil mi?![]()
Teşekkürler. Daha çok ampüllü eserlerimi görürsünüz artık.