alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 19 Eylül 2024 #1 Tam ekrana alıp Alt Tab ile DC'ye geçiyorum ama DC'ye geçince ekran siyah oluyor. Yayını sadece Chrome olarak seçiyorum, yardımcı olur musunuz?
Tam ekrana alıp Alt Tab ile DC'ye geçiyorum ama DC'ye geçince ekran siyah oluyor. Yayını sadece Chrome olarak seçiyorum, yardımcı olur musunuz?
Zerolite Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 505 Çözümler 14 Beğeniler 259 19 Eylül 2024 #2 alperen dedi: Eki Görüntüle 84387 Tam ekrana alıp Alt Tab ile DC'ye geçiyorum ama DC'ye geçince ekran siyah oluyor. Yayını sadece Chrome olarak seçiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Chrome altta kaldığı için onu ekrana vermiyor olabilir.
alperen dedi: Eki Görüntüle 84387 Tam ekrana alıp Alt Tab ile DC'ye geçiyorum ama DC'ye geçince ekran siyah oluyor. Yayını sadece Chrome olarak seçiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Chrome altta kaldığı için onu ekrana vermiyor olabilir.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 19 Eylül 2024 #3 Zerolite dedi: Chrome altta kaldığı için onu ekrana vermiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bazen düzeliyor veriyor bazen vermiyor.
Zerolite dedi: Chrome altta kaldığı için onu ekrana vermiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bazen düzeliyor veriyor bazen vermiyor.