Kartta yeterli bakiye olmadığını söylüyor. İlla nitroyu alabilecek kadar (105 TL) para mı olması gerekiyor? 30 lira var kartta ve zaten çekeceği 0 TL olarak gözüküyor. Nedendir bu?
Anladım. Daha öncesinde açtığım benzer bir konuda çok fazla farklı cevap gelmişti, ben de hazır 30 lira varken muhtemelen yeter diye düşünüp denedim de işte, olmadı.$1 cekmesi lazim ₺10 daha yuklerseniz problemle karsilasmazsiniz.
Kartta yeterli bakiye olmadığını söylüyor. İlla Nitro'yu alabilecek kadar (105 TL) para mı olması gerekiyor? 30 lira var kartta ve zaten çekeceği 0 TL olarak gözüküyor. Nedendir bu?
Eki Görüntüle 64071
Ben en az 105 lira olması gerekiyor diye biliyorum. Çünkü her ücretsiz denemeyi aldığımda karttan 105 lira çekip iade ediyor.
Kartta yeterli bakiye olmadığını söylüyor. İlla Nitro'yu alabilecek kadar (105 TL) para mı olması gerekiyor? 30 lira var kartta ve zaten çekeceği 0 TL olarak gözüküyor. Nedendir bu?
Eki Görüntüle 64071
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.