Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım. Discord ve Google nedense GPU'yu sürekli %100 kullanıyor, bu da değişik sorunlara yol açıyor. Görüntü donup duruyor Google'da iken falan. Bunun bir çözümü var mı? Discord'da donanım ivmesi kapattım yine değişen bir şey olmadı. Google'da sadece 4 sekme açık video açıkken %100 oluyor sadece fakat Discord'u anlayamadım. Anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim.
Farklı bir tarayıcı ile denedin mi? Google için, Sistem sekmesinde ki "Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan" ayarı kaynaklı olabilir mi?
Farklı bir tarayıcı ile denedin mi? Google için, Sistem sekmesinde ki "Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan" ayarı kaynaklı olabilir mi?
Farklı bir tarayıcı ile denedin mi? Google için, sistem sekmesinde ki "kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan" ayarı kaynaklı olabilir mi?
Söylediğiniz ayarı kapattım düzeldi gibi bunu NVIDIA kullanırken yaşamıyordum bu yeni sisteme geçince yaşamaya başladım AMD ile alakalı bir şey galiba.