Discord yasaklandıktan sonra başka bir platforma geçtiniz mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgunokia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 648
  • Etiketler Etiketler
    discord
Linux'ta çağrı yapılmıyor. Ben waydroid ile yapıyorum ama biraz uğraş gerektiriyor. En iyisi zapret ile Discord'u kullanmak.
Mobilden kullanabilirsin. Bilgisayar şart mı? Konferans araması yapıp telefonu şarja takarsın, bitti gitti.

DNS sağolsun yasaktan etkilenmedim fakat arkadaşların çoğu giremediği için bir işe yaramadı. Erişmesi kolay olduğu ve herkesde zaten bulunduğu için WhatsApp'a geçtik.

WhatsApp'ı hiç sevmiyorum fakat Discord açılasıya kadar mecbur kullanacağız, umarım açılır.

Anladım. Yine de küçük bir azınlıktasın. WhatsApp hala birçoğu için en basit seçenek.

Zaten Türk arkadaşlarım az onlarda zapret/goodbye DPI kullanıyorlar. Genelde yabancılarla takıldığım için onlarda engel yok. Bir de WhatsApp'ta discordaki gibi sunucu mantığı yok o sebeple de kullanmıyoruz.

Her gün 1.1.1.1 açık olduğu için Discord'a girebiliyorum ama genel olarak bir şey yapmıyorum. Yasaklardan önce girmek için bir sebebim olurdu. Artık hiçbir sebep kalmadı. Alternatif uygulama da kullanmıyorum.

Hayır, geçmedim. Discord'dan devam ediyorum.

Küçük azınlıkta değil aslında, Discord kullanan adam oyun oynuyodur zaten o kulaklığı takar mecbur.
Kulaklığı bilgisayara takıp WhatsApp’ı bilgisayarda kullanabilir zaten. Azınlık dediğim Linux kullandığı için öyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…