Discord yayınında kasma ve ekranda sisli görüntü

Eğer açık ise kapatıp deneyiniz. Kapalı ise açıp deneyiniz.

Hocam şimdi test ettim dediğiniz ayarlara falan ellemedim Forza harizon 5, Witcher 3, Hogwarts Legacy falan bu oyunların hepsinde düzgün. Baldur's Gate 3 açtım gene aynı sadece baldurs gatede var.

Hocam şimdi test ettim dediğiniz ayarlara falan ellemedim Forza harizon 5, Witcher 3, Hogwarts Legacy falan bu oyunların hepsinde düzgün. Baldur's Gate 3 açtım gene aynı sadece baldurs gatede var.

Grafik ayarlarını kurcalayını o zaman hocam. Pence boyutu. DLSS özelliği vb. ayarları kapatıp açarak deneyiniz. Sorunun tam olarak ne olduğunu bizde çözememiştik. Pencereli modda sorun yoktu.

Grafik ayarlarını kurcalayını o zaman hocam. Pence boyutu. DLSS özelliği vb. ayarları kapatıp açarak deneyiniz. Sorunun tam olarak ne olduğunu bizde çözememiştik. Pencereli modda sorun yoktu.

Vallahi her şeyi denedim 2K oynuyordum 1080 çektim yok DLSS açtım yok kapadım yok bütün pencere seçeneklerini denedim. Alt Tab atınca 1 saniyeliğine geliyor renkler normal geri gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…