KS KS 2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 2 Ağustos 2024 #11 Yonga dedi: V13 hocam en düşük destek verilen. Bot eklemiyorsun kendi hesabını bota kullandırıyorsun selfbot o demek. Yazılım senin yerine davranışları yapıyor yani. Genişletmek için tıkla... Yonga dedi: V13 hocam en düşük destek verilen. Bot eklemiyorsun kendi hesabını bota kullandırıyorsun selfbot o demek. Yazılım senin yerine davranışları yapıyor yani. Genişletmek için tıkla... hocam şu video izledim oldu. Fakat 2 tane yapamıyorum. Yardımcı olur musun?
Yonga dedi: V13 hocam en düşük destek verilen. Bot eklemiyorsun kendi hesabını bota kullandırıyorsun selfbot o demek. Yazılım senin yerine davranışları yapıyor yani. Genişletmek için tıkla... Yonga dedi: V13 hocam en düşük destek verilen. Bot eklemiyorsun kendi hesabını bota kullandırıyorsun selfbot o demek. Yazılım senin yerine davranışları yapıyor yani. Genişletmek için tıkla... hocam şu video izledim oldu. Fakat 2 tane yapamıyorum. Yardımcı olur musun?
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 2 Ağustos 2024 #12 2242 dedi: hocam şu video izledim oldu. Fakat 2 tane yapamıyorum. Yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Nerede takıldığını ve şu ana kadar ne yaptığını gösterirsen yardımcı olmaya çalışırım.
2242 dedi: hocam şu video izledim oldu. Fakat 2 tane yapamıyorum. Yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Nerede takıldığını ve şu ana kadar ne yaptığını gösterirsen yardımcı olmaya çalışırım.
KS KS 2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 2 Ağustos 2024 #13 Yonga dedi: Nerede takıldığını ve şu ana kadar ne yaptığını gösterirsen yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Ya ben videodaki her şeyi yaptım. Ama tekrar yaptım zaman bir tanesi çalışıyor diğeri duruyor. 2 tane çalışsın istiyorum.
Yonga dedi: Nerede takıldığını ve şu ana kadar ne yaptığını gösterirsen yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Ya ben videodaki her şeyi yaptım. Ama tekrar yaptım zaman bir tanesi çalışıyor diğeri duruyor. 2 tane çalışsın istiyorum.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 2 Ağustos 2024 #14 2242 dedi: Ya ben videodaki her şeyi yaptım. Ama tekrar yaptım zaman bir tanesi çalışıyor diğeri duruyor. 2 tane çalışsın istiyorum. Genişletmek için tıkla... İki tane client aynı anda çalışmayabilir. Konsolda hata falan görüyor musun? Direkt script mi kapanıyor?
2242 dedi: Ya ben videodaki her şeyi yaptım. Ama tekrar yaptım zaman bir tanesi çalışıyor diğeri duruyor. 2 tane çalışsın istiyorum. Genişletmek için tıkla... İki tane client aynı anda çalışmayabilir. Konsolda hata falan görüyor musun? Direkt script mi kapanıyor?