Discord'a erişilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drwenski
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 216
  • Etiketler Etiketler
    discord

Drwenski

Uzman
Merhaba,

GoodbyeDPI, Zapret ve diğer bütün çözümleri denedim fakat yinede Discord açılmıyor. Yardımcı olabilecek varsa mükemmel olur.

Hocam tercih edilene 1.1.1.1 yaz (Discord'a Google'dan giriyorsan 8.8.8.8 kalsın). HTTPS üzerinden DNS şablonu'nu kapalı yani şifrelenmemiş yap. Ondan sonra Alternatif DNS'e 1.0.0.1 (Google'dan giriyorsan 8.8.4.4 yap).

Yaptım hocam. Discord'u kapatıp açtım fakat değişen bir şey yok halen gelmiyor. Sadece o ekranda 1-2 dakika bekleyince yükleniyor.

Çalıştırdığın .bat dosyasına sağ tıklayıp düzenle de. İçindeki --split parametresini --disorder yada --split-pos 2 olarak değiştirip dosyayı kaydet ve yönetici olarak çalıştır.

Splitwire arayüzündeki Strategy seçeneğini Disorder olarak ayarlayıp yeniden başlat hocam. Arayüzde bu menü yoksa program kısayolunun sonuna --disorder parametresi ekleyerek çalıştırmayı dene.

Splitwire arayüzündeki Strategy seçeneğini Disorder olarak ayarlayıp yeniden başlat hocam. Arayüzde bu menü yoksa program kısayolunun sonuna --disorder parametresi ekleyerek çalıştırmayı dene.

Parametreyi ekleyip çalıştırdım yine de bulamadım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…